• KunstZ / Aicha Cissé - Prêt à Aimer
  Theater
  Aicha Cissé is één van de twee meiden die met Dis-moi wie ik ben vooral een jong publiek het mooie weer maakten. Hier in Genk speelden ze ettelijke keren voor een schoolpubliek die na afloop aan hun lippen hingen.Prêt-à-Aimer is een monoloog van Aïcha Cissé, gespijsd met aut...
  Cultuur
 • Hydrogen Sea - Automata
  Muziek
  De jonge Belpopgroep Hydrogen Sea, voor de gelegenheid uitgebreid met Patricia Vanneste (Balthazar) en Joris Caluwaerts (STUFF) brengt dromerige analoge elektronica uit hun fel bejubelde debuutalbum ‘In Dreams’, volgens HUMO de beste Belgische debuutplaat in tijden.
  Cultuur
 • 'Nuff Said
  Humor / Muziek

  ‘Nuff Said, volgens de gekende formule. Huisorkest BRZZVLL, presentator/knuffelbeer Erhan Demirci en een fantastische line-up van internationale gasten brengen live muziek, spoken word en comedy.

  Cultuur
 • Compagnie Barbarie - MODDERS (8+)
  Familie
  In 'MODDERS' zien we een aantal moeders aan het werk. Naarstig de boel draaiende houdend, klungelen deze vrouwen zichzelf vrolijk de afgrond in. Want in hun wereld vol goede bedoelingen werken de dingen tegen hen.
  Cultuur
 • Toneelhuis / Benjamin Verdonck - Liedje voor Gigi
  Theater
  Theatermaker en beeldend kunstenaar Benjamin Verdonck maakt in 2014 notallwhowanderarelost, waarin hij het publiek binnenlokt zonder woorden, zonder muziek maar met veel touwtjes, kleuren en een truc met een stoel. Theatermaker en beeldend kunstenaar Benjamin Verdonck maakte...
  Cultuur
 • Campo / Boris Van Severen en Jonas Vermeulen - The only way is UP
  Theater
  Na hun zeer succesvol debuut The Great Downhill Journey of Little Tommy, laten Boris Van Severen en Jonas Vermeulen de zelfgeschreven soundtrack van hun nieuwe voorstelling dit keer niet door een rockband brengen, maar door twee dj booths die live muziek én (neon-)quotes teg...
  Cultuur
 • Bram Weijters 'Crazy Men' - Jazz
  Muziek / Jazz
  Bram Weijters Crazy Men is een avontuurlijke duik in vaderlandse jazzrock en fusion, vertrekkend van het album ‘Here comes the crazy man’ van Koen De Bruyne, onder leiding van muzikale duizendpoot en toetsenist Bram Weijters.
  Cultuur
 • De Verwondering / Stefaan Van Brabandt & Johan Heldenbergh - Marx
  Theater / Literatuur

  “De filosofen hebben de wereld slechts verschillend geïnterpreteerd; het komt erop aan haar te veranderen.”Johan Heldenbergh speelt Karl Marx, één van de grootste filosofen. Een geweldige en unieke combinatie.

  Cultuur
 • Dimitri en Kristoff Leue - ZOOks (8+) - Première Vlaamse langspeelfilm
  Familie / Filmpremière
  Komt dat zien. Komt dat zien. ZOOks -  een Vlaamse animatie film, een hedendaags sprookje,  een eco-adventure.  Een tekenfilm van de gebroeders Kristoff en Dimitri Leue, in première in uw CC !
  Cultuur
 • Plastic Boom / Gandini Juggling - Water On Mars (+ 8 jaar)
  Circus
  Drie internationale topjongleurs hebben samen een voorstelling gemaakt die qua spektakelwaarde, snelheid en techniciteit zijn gelijke niet kent. Dit is het allerbeste wat juggling te bieden heeft. Een fenomenale voorstelling waar de kegels, ringen, salto’s, twixen (ja zo met...
  Cultuur