• Grote filosofische denkers deel 2
  Cursussen
  Tijdens deze cursus verheldert Stefaan Van Brabandt op een persoonlijke, inspirerende en onderhoudende manier hoe de denkbeelden van grote historische (en hedendaagse) denkers nog steeds van belang en betekenis kunnen zijn en hoe ze ons leven kunnen veranderen.
  Cultuur
 • Pantalone - Eén been, Eén vleugel (7+)
  Familie
  Over een tinnen soldaat op één been, een prima ballerina en een duiveltje-uit-een-doos. De Deen Hans Christian Andersen schreef de gekste verhalen. De Standvastige Tinnen Soldaat is één van zijn bekendste. De reis van dit kleine stuk speelgoed is een trip in de fantasie van ...
  Cultuur
 • KunstZ / Aicha Cissé - Prêt à Aimer
  Theater
  Aicha Cissé is één van de twee meiden die met Dis-moi wie ik ben vooral een jong publiek het mooie weer maakten. Hier in Genk speelden ze ettelijke keren voor een schoolpubliek die na afloop aan hun lippen hingen.Prêt-à-Aimer is een monoloog van Aïcha Cissé, gespijsd met aut...
  Cultuur
 • Hydrogen Sea - Automata
  Muziek
  De jonge Belpopgroep Hydrogen Sea, voor de gelegenheid uitgebreid met Patricia Vanneste (Balthazar) en Joris Caluwaerts (STUFF) brengt dromerige analoge elektronica uit hun fel bejubelde debuutalbum ‘In Dreams’, volgens HUMO de beste Belgische debuutplaat in tijden.
  Cultuur
 • 'Nuff Said
  Humor / Muziek

  ‘Nuff Said, volgens de gekende formule. Huisorkest BRZZVLL, presentator/knuffelbeer Erhan Demirci en een fantastische line-up van internationale gasten brengen live muziek, spoken word en comedy.

  Cultuur
 • Compagnie Barbarie - MODDERS (8+)
  Familie
  In 'MODDERS' zien we een aantal moeders aan het werk. Naarstig de boel draaiende houdend, klungelen deze vrouwen zichzelf vrolijk de afgrond in. Want in hun wereld vol goede bedoelingen werken de dingen tegen hen.
  Cultuur
 • Toneelhuis / Benjamin Verdonck - Liedje voor Gigi
  Theater
  Theatermaker en beeldend kunstenaar Benjamin Verdonck maakt in 2014 notallwhowanderarelost, waarin hij het publiek binnenlokt zonder woorden, zonder muziek maar met veel touwtjes, kleuren en een truc met een stoel.
  Cultuur
 • Campo / Boris Van Severen en Jonas Vermeulen - The only way is UP
  Theater
  Na hun zeer succesvol debuut The Great Downhill Journey of Little Tommy, laten Boris Van Severen en Jonas Vermeulen de zelfgeschreven soundtrack van hun nieuwe voorstelling dit keer niet door een rockband brengen, maar door twee dj booths die live muziek én (neon-)quotes teg...
  Cultuur
 • Bram Weijters 'Crazy Men' - Jazz
  Muziek / Jazz
  Bram Weijters Crazy Men is een avontuurlijke duik in vaderlandse jazzrock en fusion, vertrekkend van het album ‘Here comes the crazy man’ van Koen De Bruyne, onder leiding van muzikale duizendpoot en toetsenist Bram Weijters.
  Cultuur
 • Fleur van Groningen - Leven zonder filter
  Met dit ontroerend eerlijke relaas steekt Fleur van Groningen andere hoogsensitieve personen een hart onder de riem en reikt zij hun omgeving meer inzicht over het thema aan. Voel jij je anders dan de meeste mensen? Krijg je meer indrukken binnen? Ben je sneller moe? Maar he...