Festivalcentrum

Brecht Gielis

Cirq C-mine presenteert... HET FESTIVALCENTRUM. Het bruisende hart van het festival. Kom iets drinken op het kleurrijke terras of waag je aan de circusanimatie voor jong en oud.

za 27 oktober 2018: doorlopend tussen 14 uur en 18 uur
zo 28 oktober 2018: doorlopend tussen 14 uur en 18 uur

LOCATIE: festivalcentrum / compressorenhal
LEEFTIJD: alle leeftijden
PRIJS: gratis

Circusatelier Balancirk (B)
INITIATIE CIRCUS
Ontdek de circusartiest in jezelf! Ga aan de slag met jongleerballen, kegels, diabolo's of circustouw. Test je evenwichtskunsten op de rollende tonnen of toon je acrobatische kunsten. De begeleiders van Circusatatelier BalanCirk leren je de kneepjes van het vak. Zin om zelf meer actief aan circus te doen? Neem een kijkje op hun website: balancirk.be

Lyapunov (B)
INITIATIE SLACKLINE (KOORDDANSEN)
Echte professionals leren hoe je kan balanceren op een slappe koord.
> meer info

Meneer Dingens
GRAND PIANO
De Grand Piano is nogal een grote piano. Maar niet in de vorm die je gewend bent. De toetsen zijn vierkant en zo groot dat je er op kunt lopen. De interactieve Grand Piano is een muzikaal klimtoestel dat geschikt is voor kinderen (3+) en volwassenen. Op de dertien vierkante bewegende toetsen (één octaaf) kun je lopen en springen. De Grand Piano daagt uit en verrast. Klim er op, bespeel hem en heb plezier.
> meer info

Theater FroeFroe
PRETPAKKET
Een heleboel leuke doe-dingen voor jong en oud.

> meer info

aifoon / Stijn Dickel
PASSATA
Een installatie van tomatenblikken op een sokkel  die je laat luisteren naar de subtiele geluiden uit de voorstelling Plock! “Passata” is een productie van aifoon / Stijn Dickel.