Yawar (BE) & Die Verdammte Spielerei (BE) - Openingsavond

Brecht Gielis

Cirq C-mine presenteert... DE OPENINGSAVOND met YAWAR & DIE VERDAMMTE SPIELEREI

Vr 27 oktober 2018 om 19.30 uur

LOCATIE: Foyer
DUUR: doorlopend
GRATIS


Vrijdag 26 oktober ben je welkom voor de feestelijke opening met gratis optredens van Yawar uit Sledderlo, Genk. Na de openingsvoorstelling van Gravity & Other Myths zal Die Verdammte Spielerei het feestje helemaal op gang brengen. Ambiance verzekerd!

YAWAR - Nation X
In de pas lopen... of niet. Een vreemde NATIE X van twee families van creaturen, de DIMAR en de BALLARAG, gelijkaardig van vorm maar divers in kleur; onderweg naar een onbekende bestemming.
Het volk beweegt zich op het ritme van hun eigen rituelen, gebruiken en gewoontes, doodnormaal voor de leden maar totaal vreemd voor buitenstaanders. De 'Puppetmasters' sturen alles in de juiste banen, corrigeren, controleren en bevelen. Wie wil deel uitmaken, zal deze verzameling van gebruiken moeten accepteren, want wie 'buiten de wet' handelt, ongehoorzaam is, wordt gestraft. De 'Intruders' liggen op de loer en verstoren af en toe de kadans, breken in op de gangbare codes. Yawar wordt muzikaal ondersteund door Die Verdammte Spielerei.


DIE VERDAMMTE SPIELEREI - Wandelorkest
Het zotste wandelorkest van het Westelijk Halfrond. Ze marcheren fier als een fanfare en lopen nooit verloren dankzij hun actieve en oplettende Herr Kapellmeister. Samen zorgen ze voor een geheel van topmuziek in combinatie met volksverlakkerij. Typische fanfaremuziek, een polka, een radiomelodie, een vleugje klassiek of een andere geestige verrassing.