Met de kinderen

Hanna Simons

ZOMERWORKSHOP

C-mine plein (of energiegebouw bij slecht weer)

Elke zondag in juli van 14u - 17u

Een zomerse zondagnamiddag met de kinderen? In juli voorzien we van 14u-17u een leuke workshop voor kinderen. Ze kunnen creatief aan de slag met de kleurplaat van C-mine zomer of gaan naar huis met een gepersonaliseerd vaasje of flesje.

Geen zin in knutselen? Dan zijn de bouwstenen van Clics een leuke en educatieve bezigheid. Je kan met verschillende types Clics aan de slag aan de speeltafel.

Gratis

Opgelet! Er is een educatieve begeleider aanwezig maar dit is geen vorm van kinderopvang. De (groot)ouders of begeleiders blijven in de buurt van de activiteiten aanwezig.

 

DE ZWARTE VLIEG

Energiegebouw

Ma-zo van 10u - 17u

i.k.v. "Schatten van Vlieg"

Schatten van Vlieg is een zomeractie voor families. C-mine verstopt een schatkistje in het energiegebouw.....Gezinnen maken op een speelse manier kennis met de unieke tentoonstelling van Het LABO opgebouwd rond het thema ‘Black’ aan de hand van leuke opdrachten en maken zo kans op beeldige prijzen.

Spelinformatie bij C-mine bezoekersonthaal

Gratis

 

ZUID

C-mine plein

Ma-zo van 10u - 20u

De speel-en relaxinstallaties van creatief bureau DIFT op het C-mine plein zijn helemaal kids proof. Van de lekkere ijslolly's en limonades tot de letters ZUID waar je naar hartelust water in en over kan gieten. Of wat dacht je van samen picknicken op het mega lange picknicklaken?

Gratis

 

OP ZOEK NAAR CYRIEL

Met het leuke gezinsspel 'Waar is Cyriel de Krekel?' duik je samen onder in de gangen van C-mine expeditie. C-mine expeditie is ideaal om samen met de hele familie te ontdekken. Gewapend met een expeditieriem en - boekje ga je met het hele gezin op zoektocht en kom je te weten wie Cyriel is en wat hij in de mijn van Winterslag uitspookt.

Prijs
Gezinsprijs (2 volwassenen en 2 kids): € 28,00
Kinderen tussen 6 en 12 jaar: € 8,00

Toegang C-mine expeditie en het 'mijn-expeditieboekje'.

Duur
ongeveer 1,5 uur

Openingsuren
Enkel te spelen tijdens de openingsuren van C-mine expeditie.

Het gezinsspel wordt best op voorhand gereserveerd via C-mine bezoekersonthaal om de beschikbaarheid van het spel te kunnen garanderen.