Vennestraat

Hanna Simons

VENNESTRAAT

Op een boogscheut van C-mine ligt de Vennestraat, de Straat van de Zintuigen. Hier wandel je binnen in één van de gezellige multiculinaire eet-en lunchadres­jes. Én geniet je verder van de wereld van Charles en Ray Eames: ontdek de leuke raamstickers en wimpels. Of… ga met een origineel Eames-stuk naar huis! Vinta­ge Village verkoopt originele designmeubels, waaronder items van Eames.

 

Vintage Village | POP-UP DESIGN SHOP

Een origineel Eames stuk in huis halen? Tijdens de pop-up van Vintage Village in de Vennestraat kunnen echte Eames-fans hun hartje ophalen. Naast originele Eames-items vind je er ook een selectie van vintage design items van andere bekende ontwerpers.

Vennestraat 85

18.02.2017 - 28.05.2017

Opgelet! Door onvoorziene omstandigheden is de pop-up shop niet open op donderdag 2 maart

di-woe: op afspraak via +32 478 75 87 17 en info@vintagevillage.be

do-zo: 13-18u

www.vintagevillage.be

 

Oja

Oja staat voor een verrassende selectie van kunst-en designobjecten, inspireren­de juwelen en originele accessoires. Naast unieke stukken en limited editions, biedt Oja ook een dynamische collectie met werk van gevestigde namen en an­dere veelbelovende ontwerpers en kunstenaars.

Vennestraat 145

woe-vrij: 14-18u & za: 11-17u

www.oja.be

 

Galleriet

Galleriet is de galerie van interieurarchitect en meubelontwerper Gilberte Claes. Het is het paradijs voor liefhebbers van Scandinavisch design, de specialiteit van Galleriet. Je vindt er ook ontwerpen van Gilberte Claes zelf, net als meubels van Scandinavische collega’s die hun werk er tonen. In Galleriet.Finse – naast Galle­riet - worden Scandinavische meubels in Funkis stijl tentoongesteld.

Vennestraat 187-189 bus 1

Woe-vrij: 13-18u & za: 14-17u30

www.gilberteclaes.be