Bezoekersinfo

Peter Bosmans

Bezoekersonthaal

Terug open vanaf dinsdag 19 mei 2020

Telefonisch en via e-mail bereikbaar:

Maandag: 13 - 17 uur
Dinsdag tem vrijdag: 10 -17 uur

Gesloten op

25 december 2020 en 1 januari 2021

visit@genk.be

+32 (0)89 65 44 90

Het bezoekersonthaal is gevestigd in het Energiegebouw. Volg de parkeersignalisatie naar C-mine parking 1 (overdekt). Eens op het C-mine plein zie je tussen de twee schachtbokken het Energiegebouw liggen, met haar vijf grote zwarte deuren. Eens binnen, wandel je tegen het bezoekersonthaal aan. Dit is niet enkel het onthaal van C-mine maar ook het toeristisch onthaal van Genk. Alle informatie over jouw bezoek aan de stad en omgeving, vind je hier terug.

Bekijk of print het siteplan.

 

Overnacht, eet & drink

Tijdens een weekendje Genk kan je blijven overnachten in de buurt van C-mine, of in één van de nabijgelegen hotels en B&B's. Ook aan gezellige eet-en drinkadresjes in de buurt van C-mine is er geen te kort. Zowel op de site als in de multiculinaire Vennestraat en de authentieke tuinwijk kan je je smaakpapillen gaan verwennen. Een overzicht van de horeca vind je hier.

 

Trouwe viervoeters

Helaas kunnen we honden niet toestaan in de gebouwen op de site. Hulp- en begeleidingshonden zijn natuurlijk wel welkom om hun baasje te assisteren bij een bezoek aan de site.

 

Fietsverhuur

Ga naar Fiets & Vespa voor alle info.