Toegankelijkheid

Hanna Simons

C-mine plein

Het C-mine plein is toegankelijk voor personen met een rolstoel. Hiervoor werd rondom het plein een geëffend pad aangelegd waarmee je alle gebouwen kunt bereiken. Vanuit C-mine P1 kan je met de lift het plein bereiken.

Het binnenplein zelf is bestrooid met schilfers van leistenen, dit kan hinder veroorzaken voor personen die moeilijk te been zijn of zich in een rolstoel verplaatsen. Vandaar dat het binnenplein en Labyrint slechts beperkt toegankelijk zijn.

 

Energiegebouw

De openbare ruimtes van het Energiegebouw van C-mine zijn toegankelijk voor personen die moeilijk te been zijn of zich in een rolstoel verplaatsen. De eerste deuren van het gebouw zijn geautomatiseerd, de tussendeuren niet maar ze gaan wel vlot open. Verdieping 1 van het gebouw is toegankelijk met een personenlift. De burelen van C-mine zijn beperkt toegankelijk.

C-mine expeditie

C-mine expeditie is beperkt toegankelijk voor personen die moeilijk te been zijn of zich in een rolstoel verplaatsen. De beklimming van de schachtbok gaat enkel via de trap, dit deel van C-mine expeditie is daarom niet goed toegankelijk. Er is een alternatieve route voorzien die duidelijk is aangegeven.

 

Assistentiehonden

Assistentiehonden zijn toegelaten in het Energiegebouw van C-mine.