C-mine crib

Hanna Simons

Creatieve incubator

C-mine crib staat voor creatieve innovatieve business, het is een dienstencentrum dat startende en jonge creatieve bedrijven ondersteunt bij hun opstart en doorgroei en dit door het aanbieden van gespecialiseerde begeleiding en coaching en door het aanbieden van huisvestingsmogelijkheden in diverse formules. De incubator huisvest ook onderzoeksgroepen en organisaties die creatief ondernemerschap ondersteunen.

 

Kantoorruimtes, creatieve ruimtes & events

Het centrum beschikt over kantoren in diverse formules, maar ook wie op zoek is naar een creatieve plek voor een event of congres kan er terecht (doorblader hier het overzicht van huurfaciliteiten op C-mine). C-mine crib organiseert in samenwerking met partners een interessant aanbod aan inspirerende activiteiten voor creativo's.

 

Doelgroep

  • Studenten die business ideeën willen uitwerken
  • Startende creatieve bedrijven die op zoek zijn naar een inspirerende werkomgeving
  • Kennisinstellingen gelinkt aan creatief ondernemen die contractgerichte onderzoeksplatformen willen ontwikkelen
  • Organisaties die een platformwerking ontwikkelen gericht op creatief ondernemerschap
  • Organisaties en ondernemingen uit de creatieve economie die op tijdelijke projectmatige basis gebruik willen maken van het dienstenplatform
  • Ondernemingen in het algemeen die gebruik willen maken van de infrastructuur van C-mine crib: creativity loft, demoruimte en vergaderlokalen

 

C-mine crib wordt beheerd door de nv C-mine crib waarin de stad Genk en LRM vertegenwoordigd zijn. De incubator is door de Vlaamse overheid erkend als thematisch bedrijvencentrum en wordt gerealiseerd met de financiële steun van Vlaanderen, Efro,  en de stichting Limburg Sterk Merk.

 

Contact

Jasper Olaerts

Manager C-mine crib

M + 32 (0)474 86 25 56

T + 32 (0)89 20 17 02

jasper.olaerts@c-minecrib.be

 

 

Secretariaat
info@c-minecrib.be
T +32 (0)89 20 17 00

 

Parkeersuggestie: parking 2 - zie route voor meer info.