C-mine MICE

Peter Bosmans

Jouw bedrijfsevent op C-mine

C-mine is de perfecte venue voor de organisatie van je MICE-activiteit*. Een besloten vergadering, een receptie, een bedrijfsfeest, een productpresentatie, een beloningsweekend, een teambuildingsactiviteit,… Op C-mine kom je steeds terecht in een kader dat prikkelt en originaliteit uitstraalt.

(*MICE = meetings, incentives, congresses & events)

 

Hotspot in het groen

De combinatie van stedelijkheid en de onmiddellijke nabijheid van groen, zijn de kenmerken van het unieke Genkse DNA. Er zijn tal van mogelijkheden om je mice-activiteit
te combineren met een intensieve wandeling in het groen, dan wel een multiculinaire wandeling in een bovenlokale handelstraat. Met een creatieve workshop bij Studio Pieter Stockmans, of een theatervoorstelling in het Cultuurcentrum. Er is een eindeloos aantal combinaties te maken.

 

Eet, drink & overnacht

We kunnen in Genk zo’n 700 mensen te slapen leggen in drie-of viersterren hotels. In de ruimere omgeving, zijn de overnachtingsmogelijkheden nog uitgebreider. Verder zijn er tal van lunch-en dineermogelijkheden in Genk. Van authentieke eettentjes, tot gerenommeerde restaurants.

Wil jouw bedrijf met de volgende mice-activiteit naar C-mine komen en moet je hiervoor bij meer dan één C-mine partner aankloppen? Neem dan contact op via infrastructuur@c-mine.be of 089 65 50 00.