Hoe het werkt

Hanna Simons

Meer dan 30 ruimtes

In het totaal telt C-mine meer dan 30 verschillende ruimtes die te huur worden aangeboden. Van een theaterzaal, over een filmzaal, tot vergadergaderzalen en feestzalen. Deze ruimtes worden niet vanuit één organisatie beheerd, het gaat om 9 verschillende bedrijven en organisaties die - naast hun core business - ook nog prachtige zalen verhuren.

Op C-mine is het niet mogelijk om één offerte te krijgen voor al deze ruimtes. Wil je een vergadering bij de Paardenstallen en nadien een feest in de Barenzaal, dan ontvang je hiervoor twee verschillende offertes.

Wel is er op C-mine een coördinator aanwezig, die alle ruimtes kent en je op weg kan helpen bij het maken van je keuze. 

infrastructuur@c-mine.be
+32 (0)89 65 50 00

 

Hoe ga je aan de slag?

1. Blader door de brochure voor inspiratie, of gebruik de handige zoekmachine

2. Weet je meteen welke ruimte je wenst te huren? Neem dan rechtstreeks contact op met de aanbieder. De contactgegevens staan steeds vermeld bij de zaalinformatie.

3. Heb je nood aan begeleiding bij je keuze of wens je verschillende ruimtes bij verschillende partners te huren? Bezorg dan je vraag aan infrastructuur@c-mine.be.

 

Catering

Energiegebouw

Grote Zaal, Kleine Zaal en Vergaderzalen C-mine cultuurcentrum

Elk van deze zalen geeft uit op de toog achteraan in de Foyer van C-mine cultuurcentrum. De toog wordt exclusief uitgebaat door Bistro Bels: bekijk de contactgegevens.

Foyer, Compressorenhal, C-mine designcentrum, Polyvalente Ruimte, Ophaalzaal en Barenzaal

Verplicht samen te werken met één van de zeven geaccrediteerde cateraars voor het Energiegebouw: bekijk of download het overzicht en de contactgegevens.

 

Euroscoop

Euroscoop heeft een eigen aanbod formules bij een vaste cateraar, maar je bent vrij om een cateraar naar wens aan te spreken.

 

C-mine crib

C-mine crib heeft een eigen aanbod aan formules. Samenwerken met een andere cateraar is mogelijk mits enkele voorwaarden.

 

Magazijngebouw

Studio Pieter Stockmans werkt samen met een aantal vaste cateraars, informeer ernaar bij je aanvraag.

 

Paardenstallen

Bij Painting with Light is er een verplicht drankafname bij een brouwer door hen uitgekozen, in je keuze voor lunch/diner/... ben je vrij om een cateraar naar wens aan te spreken.