Wondergrond

Hatice Deveci

muis met parapluDeze herfstvakantie wordt C-mine expeditie omgetoverd tot Wondergrond met een nieuw avontuur van Fregje en Timmy.  Deze vierde editie is een samenwerking tussen Katrien Geebelen en stage-director Frank Van Laecke, bekend van 14-18, Kadanza, de Ketnet musical, The Wizard of Oz, en vele anderen. Wondergrond is een spannend en leuk avontuur in de ondergrondse gangen van C-mine expeditie.

 Tijdens deze editie nodigt Fregje jong en oud uit om ere-wondergronder te worden.

Koop nu je      

online tickets

"Beste bovengronders,

Ik, Fregje Fregerina Josefina Madafina Kaladina Estafina van Wondergrond, nodig al jullie bovengronders uit om ere-wondergronder te worden! Let op, ere-wondergronder word je niet zomaar. Alleen de dapperste, slimste en pienterste bovengronders verdienen deze titel.

Ik heb al mijn vrienden en kennissen van de Romaros familie, de familie van Timmy dus, opgetrommeld en samen met hen een aantal proeven bedacht. Ratten zijn de slimste dieren ooit, wist je dat? Ja, dat belooft!

Als je slaagt in alle proeven en zo kan 'ontsnappen' uit Wondergrond, zal ik jullie allen belonen, dat beloof ik op mijn communiemodder.

Kikkerkus, Fregje XxX en Timmy"

  • Datum

28 oktober 2017 t.e.m. 5 november 2017, 11 november en 12 november 2017.

  • Openingsuren

Van 10u tot 17u. Om het kwartier zal er één groep vertrekken, er worden max. 30 personen toegelaten per groep.

  • Duurtijd

De tocht duurt ongeveer één uur.

  • Tickets & prijs

€ 8,00 per persoon van 3 t.e.m. 12 jaar. Kinderen onder 3 jaar gratis.
€ 9,50 per persoon vanaf 13 jaar.

Tijdens de periode van Wondergrond gelden er geen kortingstarieven!

online tickets

  • Leeftijd

Voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

  • Groepen

Wondergrond kan je ook in groepsverband beleven. Bijvoorbeeld met je hele familie of voor een verjaardagsfeestje. Voor groepen is het zeker aangeraden om de tickets gelijktijdig aan te kopen , zodat je gelijktijdig kunt vertrekken.

  • Toegankelijkheid

Voor personen met een handicap is er een aangepast parcours en een aparte toegang met lift voorzien. Er kan per rondgang 1 persoon met rolstoel mee. Daarom vragen wij om zeker contact op te nemen met het bezoekersonthaal, telefonisch 089 65 44 90 of via mail visit@genk.be.

De beklimming van de schachttoren tot het eerste platform (ongeveer 15m) is inbegrepen in dit parcours. Het tweede en hoogste platform (65) zal gedurende de periode van Wondergrond niet toegankelijk zijn.

Gezien de vele trappen in C-mine expeditie raden we aan van buggy's niet mee te nemen. Deze kunnen geplaatst worden in de vestiaire naast het onthaal.

  • Meer info

C-mine bezoekersonthaal
T 089 65 44 90
visit@genk.be

online tickets