Anke Van Meer

monoaware

Anke Van Meer

Mono No Aware

Grote zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€16
Datums & tickets

Toen ik besefte dat je écht weg was, was mijn eerste reactie het aftasten van mijn lichaam. Zoals je dat doet als je beseft dat je je sleutels kwijt bent.

Heb je er ooit aan gedacht om te verdwijnen? Je koffers te pakken en te vertrekken?
Mono No Aware (物の哀れ) vertelt het verhaal van iemand die dat doet. Iemand die in de leegte die overblijft op zoek gaat naar het antwoord op de vraag waarom mensen achterlaten.
In deze audio-voorstelling over vermissen, stilstaan en verdergaan, beleef je met een hoofdtelefoon op de zoektocht vanop de eerste rij; een tocht tussen (bijna) waargebeurde verhalen.

Mono No Aware (物の哀れ) is een voorstelling voor iedereen die de dingen liever houdt zoals ze zijn. Voor iedereen die geen spullen, plaatsen, herinneringen en mensen wil vergeten. Een verhaal voor iedereen met verzamelwoede. En voor iedereen die om die reden het nummer ‘Let it Go’ van Frozen uit volle borst meezingt.

Bio

Anke Van Meer is radio- podcast- en theatermaakster. Ze behaalde in 2018 haar master Woordkunst met het audioverhaal Mono No Aware (物の哀れ). Samen met Lynn Elshof herwerkt ze haar masterproef tot een audio-voorstelling met installatie.

Praktisch: Double Bill

Uw ticket voor deze voorstelling geeft u gratis toegang tot 'Wat (niet) weg is' van Fien Leysen op zaterdag 31-10 of zondag 1-11 tussen 10-18 uur.
U kiest zelf dag en uur. Reserveer uw plaats voor 'Wat (niet) weg is' van Fien Leysen door te mailen naar c-minecultuurcentrum@genk.be.

C-mine organiseert alle activiteiten conform aan de voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Tarieven
Basisprijs
€16
- 26 jaar
€11
C-mine pas met unieke code
€13
Tickets