Benjamin Herman Trio

Agenda: Benjamin Herman

Benjamin Herman Trio

Jazz op het plein

Reservatie mogelijk vanaf 7 juli.
20:15
C-mine plein
Gratis
Koop tickets

Saxofonist en muzikale allesvreter Benjamin Herman is één van de meest productieve musici van zijn generatie. Naast zijn bezigheden met New Cool Collective, dat al zesentwintig jaar zalen volspeelt over de hele wereld, maakte hij sinds de jaren negentig meer dan twintig soloplaten.

Variërend van postmoderne interpretaties van het werk van componist Misha Mengelberg en samenwerkingen met schrijvers en vocalisten (Remco Campert, Jules Deelder, Ruben Hein, Wouter Hamel, Daniel von Piekartz), tot de verrassend plezante understatements van standards op albums als Café Solo en Trouble. Zijn trio als basisopstelling is in zijn zoektocht naar een herkenbare en persoonlijke sax geluid is al drie decennia een terugkerend onderdeel.

De liveoptredens met het trio kenmerken zich door een gevarieerd en uitgebreid repertoire, zorgvuldig samengesteld uit Benjamin's uitgebreide oeuvre. Met verve weten zij met z'n drieën het publiek te verrassen met een mix van tijdloze jazz, guilty pleasures en virtuoze uitspattingen.

Credits
Benjamin Herman – altsaxofoon

Thomas Pol – contrabass
Joost Patocka - drums

Tarieven
Basisprijs
€0
Tickets