Black Box Revelation

bbr

Black Box Revelation

Staand concert
20:15
Kleine zaal
Basisprijs 
€26
Koop tickets

Black Box Revelation in zijn puurste vorm, inclusief de beukende drums van Dries Van Dijck en de ronkende gitaren en schreeuwende stem van Jan Paternoster. Met hun nieuwste album 'Poetic Rvials' onder de arm veroveren ze momenteel de Europese podia en in het najaar komen ze ook dat van ons inpalmen.

Nieuwe producer, nieuw album, terug op tournee in de States: het zijn nieuwe tijden voor Black Box Revelation. Het Brusselse tweetal vond hun inspiratie in de donkere en verborgen studio's van Andy Savours in West-Londen. De producer, bekend van zijn werk voor Black Country, New Road, Arctic Monkeys en my bloody valentine, nodigde hen uit om te komen werken aan hun nieuwe songs en sounds. Een geweldige match leek het, want de drang van de band naar een rock 'n' roll album, in de naïeve geest van hun debuut 'Set Your Head On Fire', werd onstuitbaar. 

Zoals Jan Paternoster het omschrijft: "We hadden zin om een album op te nemen dat de kinderen weer gitaar laat spelen. Muziek om je stem op te verliezen door mee te schreeuwen. Liedjes die je je bier in de lucht doen gooien als je ze live ziet. Het is de rock 'n' roll plaat die we wilden maken en als je er niet van houdt, nou ja... het kan ons geen reet schelen".

 

 

Tarieven
Basisprijs
€26
- 26 jaar
€21
C-mine pas met unieke code
€23
Groepskorting (vanaf 10 personen)
€23
OKO sectorpas
€23
VT (Verhoogde tegemoetkoming)
€13
European Disability Card
€23
Begeleiderspas
€0
Medewerker
€0
Tickets