C-TAKT #5: Lucas De Man

Agenda_Lucas De Man 1(c)Andreas Etter

C-TAKT #5: Lucas De Man

In Search of Democracy 3.0

15:00
Grote zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€8

Een democratische avond voor bijna iedereen.
Een live onderzoeksperformance over de toekomst van democratie.

Autoritaire leiders, algoritmes en globalisering. Democratieën staan van alle kanten onder druk. Als we macht op een eerlijke manier willen vormgeven, moet er iets veranderen. Maar wat precies, en hoe?

Wij, Stichting Nieuwe Helden, ARSENAAL en Het Zuidelijk Toneel, gaan op reis door Europa met een nieuw project: In Search of Democracy 3.0 (Op Zoek naar Democratie 3.0). Samen met lokale partners en burgers doen we onderzoek naar hedendaagse democratieën, met al hun uitdagingen en mogelijkheden voor de toekomst. 'In Search of Democracy 3.0' bestaat uit een interactieve live performance, een documentaireserie, een lezing en een online kennisplatform.

In de zomer van 2019 start de tour van de live onderzoeksperformance. Een fijne en dynamische bijeenkomst waarbij we u meenemen in ons onderzoek naar de geschiedenis, het nu en de toekomst van de democratie. We geven niet alleen een analyse maar zoeken ook actief naar nieuwe mogelijkheden en ideeën. Dus wees bereid om geprikkeld te worden. De combinatie van theater, muziek en directe dialoog zorgt voor een open en toegankelijke sfeer waarbij u zelf kunt kiezen of u deelneemt aan het onderzoek of dat u liever kijkt naar wat er gedacht en besloten wordt.

Credits

Van/met Lucas De Man, Sarah Eisa, Willy Thomas, Piet Menu, Niels Kuiters, Jasper van den Berg, Eva Meijering en Saar Vandenberghe
Spel (afhankelijk van de locatie) Lucas De Man, Sarah Eisa, Willy Thomas, Niels Kuiters, Eva Meijering en Saar Vandenberghe
Techniek Maarten Snoeck/Emile van Gils
Documentaireserie Emma Lesuis

Tarieven
Basisprijs
€8
- 26 jaar
€3
C-mine pas met unieke code
€5
Groepskorting (vanaf 10 personen)
€5
Medewerker
€0