Cargo Mas & Greg Boyer

AGENDA_DSC_9294 Cargo Mas by Pullandoverphotograhps.JPG

Cargo Mas & Greg Boyer

C-mine Jazz Night

In samenwerking met Motives For Jazz
Basisprijs 
€16

Cargo Mas is een collectief rond Sam Vloemans met een eigenzinnige mix van jazz-funk, latin, old-school hiphop en rock-’n-roll. Nu schrijft hij een nieuwe compositie met als gast een muzikant uit de entourage van Prince, de Amerikaanse trombonist Greg Boyer.

Cargo Mas is een collectief rond muzikant, componist en arrangeur Sam Vloemans. Hij laat zich omringen door een internationaal gezelschap musici die hun sporen verdienden bij onder andere Lianne La Havas, Zap Mama, Gabriel Rios, Dez Mona, Axelle Red en Guru’s Jazzmatazz.

Door de brede expertise en uiteenlopende achtergronden van de bandleden tekent het collectief voor een unieke sound en eigenzinnige mix van jazz-funk, latin, old-school hiphop en rock-’n-roll.

In het voorjaar van 2020 bracht Cargo Mas een eerste album uit. De composities laten een breed muzikaal spectrum tot leven komen, en bevat bijdragen van bassiste Ida Nielsen (Prince), trompettist Mike ‘Maz’ Maher (Snarky Puppy) en trombonist Fred Wesley (James Brown).

Voor het Made in deSingel project in 2021 schrijft Vloemans een nieuwe compositie, en is opnieuw een van de musici uit de entourage van Prince van de partij:
de Amerikaanse trombonist/componist/arrangeur Greg Boyer was onmiddellijk overtuigd. Boyer werkte ook samen met Sheila E, Maceo Parker en George Clinton & Parliament - in deze band speelde hij 19 jaar. Boyer is een levende legende van de trombone in jazz, funk en soul. Samen met Cargo Mas vertrekt hij in een klein ensemble. Beetje bij beetje wordt de bezetting opgebouwd zodat er veel ruimte ontstaat voor kleuren en arrangementen.

Credits

Greg Boyer (trombone)
Sam Vloemans (trompet, percussie, compositie)
Tom Verschoore (trombone)
Mike Roelofs (toetsen)
Bart Oostindie (gitaren)
Roberto Mercurio (bas)
Patrick Dorcean (drums)
Amel Serra Garcia (percussie)
Jan-Kris Vinken (klank
)

coproductie deSingel     

C-mine organiseert alle activiteiten conform aan de voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Tarieven
Basisprijs
€16
- 26 jaar
€11
C-mine pas met unieke code
€13
Medewerker
€0