Circus Katoen

Agenda: Circus Katoen (c) Grasshoppers

Circus Katoen

Grasshoppers (6+)

C-mine plein
Basisprijs 
€7
Datums & tickets

Circus Katoen en HH Producties slaan opnieuw de handen ineen!


In Grasshoppers staat de graszode centraal. De fans weten al dat Willem & Sophie gefascineerd zijn door de natuur, en ook hier speelt een ogenschijnlijk onschuldig stukje natuur de hoofdrol. We kijken er nu al naar uit hoe de mix van graszode, partneracrobatiek en objectmanipulatie eruit gaat zien!

 

Grasshoppers is een weergave van de veerkracht en kwetsbaarheid van de natuur en de rol die wij als mens daarin spelen. Het 'levende' groen in deze wereld krijgt wat te verduren. Met een grasmat in de hoofdrol zoekt Circus Katoen naar een speelse manier om dit te verbeelden.

 

Gras is een levend materiaal en voor iedereen herkenbaar. Enerzijds heel kwetsbaar en anderzijds kan het ook wel echt tegen een stootje. In Grasshoppers haalt Circus Katoen dit stukje groen uit zijn natuurlijke habitat en brengt het boven het maailveld met behulp van schragen, planken, touw en hun lichamen.

 

Het Publiek volgt hoe de artiesten het gras transformeren tot een object dat wordt gemanipuleerd en gecontroleerd. Een portie natuur komt terecht in onnatuurlijke situaties, een specialiteit van de mens...

 

Credits:

Spreiding: HH Producties

 

https://www.circuskatoen.com/nl

https://www.facebook.com/circuskatoen/videos/grasshoppers/665029237510562/

 

Tarieven
Basisprijs
€7
Medewerker
€0
Tickets