Collectief Elan(d)

In Between Spaces (c) Rudy Carlier

Collectief Elan(d)

In between spaces

12+
13:30
Kleine zaal
Basisprijs 
€6
Reserveer

Er is hoop. Een hoop stoelen.

In between spaces is een fysieke en visuele performance waarbij de speelse setting je uitnodigt om telkens opnieuw een eigen plek te zoeken. Nu eens zittend, dan weer staand. Je wordt onderdeel van een constant veranderen- de stoelensculptuur waarin op spitse en intelligente wijze de relatie tot de ander en elkaar in vraag gesteld wordt.Een voorstelling waar je nog lang over kan napraten en nog eens een unieke theaterervaring!

Wie durft?

Collectief Elan(d) is een Gents performerscollectief. Binnen dit collectief verenigen zich drie vrouwelijke makers/performers met een achtergrond in choreografie, regie en creatieve therapie. Chloé Geers, Katrijn De Cooman en Jitse Huysmans vormen een ongewone combinatie, maar één die speelse performances oplevert waarin het publiek de hoofdrol krijgt. Ontmoeting loopt als een rode draad doorheen hun werk, waarin ze bewust de passieve rol van het publiek doorbreken en spelen met alternatieve publieksopstellingen.

 

“In between spaces schippert tussen kosmische orde en chaos na de oerknal. Het breekt theater af tot zijn meest elementaire bouwstenen en bouwt dat bijna niets weer op tot ietsje meer. En het slaagt er uiteindelijk in om ons opnieuw te laten kijken naar dat wat we al kenden of dachten te kennen, om ons deelgenoot te maken van iets groter dan onszelf.”
Matthias Velle, TAZETTE 6, 1 augustus 2017

 

Credits

Van Katrijn De Cooman, Chloé Geers, Jitse Huysmans
Spel: Katrijn De Cooman & Jitse Huysmans
Productie: Collectief Elan(d)
MET DANK AAN Croxhapox, De Grote Post, Het Huis Utrecht, Yves Geers, Pol Heyvaert (CAMPO), Kunstencentrum Vooruit & Onbetaalbaar
Fotograaf: Rudy Carlier

 

Tarieven
School
€6