De Koe

DeKoe ACHTER_Af ยฉkoenbroos DeKoe ACHTER_Af ยฉkoenbroos

De Koe

ACHTER/AF

Uitverkocht
20:15
Kleine zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
โ‚ฌ18
Koop tickets

๐——๐—ฒ ๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ผ๐—ผ๐—ฝ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐—ผ๐—ฝ ๐Ÿญ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฐ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฌ

ย 

De Koe bestaat 30 jaar en bracht een jubileumboek uit. Natali Broods, Peter Van den Eede en Willem de Wolf schitteren in een bewerking dit boek. Een avond vol herinneringen en hernemingen, vol confessies en conferences, vol oude liefdes, liederen, plannen en oud zeer.

Mogen we al terugkijken, of is het nog te vroeg? Mogen we ons al een beetje met onszelf verzoenen? En is het eigenlijk wel zoโ€™n goed idee om achterom te kijken? Kan dat eigenlijk wel: tegelijk achteromkijken en vooruitgaan? Hebben we liever een fantasie over wat zal komen, dan een herinnering aan hoe het was? In ACHTER/AF kijken we niet alleen terug op onszelf, maar ook op het terugkijken zelf.

ACHTER/AF is de voorstelling na de voorstelling. Een voorstelling die niet is gespeeld, maar is beschreven. In een boek. Het Koeboek. Een boek over 30 jaar de KOE. Een boek dat we wilden schrijven om het erover te kunnen hebben, over het maken van een boek. Omdat het maken van het boek over het maken van toneel gaat. Een boekvoorstelling dus. Maar dan in een nagesprek.

ACHTER/AF is een avond vol herinneringen en hernemingen, vol confessies en conferences, vol oude liefdes, liederen, plannen en oud zeer. Met daar doorheen het steeds omslachtigere relaas van wat we al die jaren eigenlijk bedoelden.

ACHTER/AF is een permanente toegift. In ACHTER/AF geven we alleen maar toe.

Credits

van en met: Natali Broods, Peter Van den Eede en Willem de Wolf
decor, licht en geluid: Bram De Vreese, Shane Van Laer
muziek: Ramses Van den Eede
tekstbijdrage: Rebekka de Wit
stagiair techniek: Kaena Bervoets
productie: de KOE
coproductie: Het Laatste Bedrijf

Met de steun van de Vlaamse Overheid
Met dank aan Wannes Gyselinck en Matthias de Koning

C-mine organiseert alle activiteiten conform aan de voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Tarieven
Basisprijs
โ‚ฌ18
- 26 jaar
โ‚ฌ13
C-mine pas met unieke code
โ‚ฌ15
Groepskorting (vanaf 10 personen)
โ‚ฌ15
Medewerker
โ‚ฌ0
Tickets