De Koe, De Nwe Tijd en Hof van Eede

foto david

De Koe, De Nwe Tijd en Hof van Eede

DAVID of hoe we ons bedacht hebben

20:15
Grote zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€18

Drie gezelschappen – de KOE, De Nwe Tijd en Hof van Eede – maken drie voorstellingen over de persoon en het werk van David Foster Wallace. 'DAVID of hoe we ons bedacht hebben', is het eerste deel van dit drieluik.
 

Hoe te leven zonder je voor je vijftigste een kogel door je kop te jagen? Dat was het uitgangspunt van een speech voor studenten (‘This is water’) door de Amerikaanse schrijver David Foster Wallace. Drie jaar later, op zijn zesenveertigste, hing hij zich met een tuinslang op in zijn garage.
 

Vanuit deze biografie van cultschrijver David Foster Wallace – verslaving, genialiteit, onzekerheid, depressie, hyperbewustzijn – vertrekt deze voorstelling.  Maar ook stellen ze de vraag over hoe je dat doet, ‘een biografie hebben’. Wat het met je doet om je levensverhaal aan elkaar te vertellen. Wellicht willen we dus schrijven over hoe je een betekenisvol leven leidt, een leven dat samenhangt, een leven waarin je samenhangt met anderen en met de wereld, zodat je je vijftigste haalt zonder een kogel door je kop te schieten. Of je, vier jaar voor die deadline, in je garage op te hangen.

Toptheater van een zeer jonge kast met straffe talenten die al meermaals op podium stonden in C-mine, maar in andere settings.

Credits
Van
: Jana De Kockere, Rebekka de Wit, Willem de Wolf, Suzanne Grotenhuis, Wannes Gyselinck, Greg Timmermans, Ans Van den Eede, Freek Vielen

Met: Willem de Wolf, Suzanne Grotenhuis, Greg Timmermans, Ans Van den Eede, Freek Vielen
Productie: De Nwe Tijd, de KOE en Hof van Eede

 

C-mine organiseert alle activiteiten conform aan de voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Tarieven
Basisprijs
€18
- 26 jaar
€13
C-mine pas met unieke code
€15
Groepskorting (vanaf 10 personen)
€15
Medewerker
€0