Expert Talk: Celina Vleugels

Celina Vleugels

Expert Talk: Celina Vleugels

Randprogramma expo Tim Walker: Wonderful Things

Di 01.12.2020
Kleine zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€12
Koop tickets

“De lijn waar textiel en schilderkunst elkaar raakt, is waar ik mezelf bevind in het creëren van mijn werken.” Zo situeert dit jong talent, winnaar van de Antwerp Artistic Awards 2019, haar werk.

Voor Celina Vleugels vormen herinneringen, die zich als flarden via momentopnames in haar hoofd afspelen, de basis van haar werkproces. Deze beelden komen als collages samen en werken intuïtief tot een uiteindelijk beeld. Door het gebruiken van verschillende mediums zoals: verf, draad, textiel, hand geborduurde stukken, vilt en hergebruikt materiaal representeren haar werken terugblikken, een verlangen naar het verleden en momenten die zich nooit hebben afgespeeld in werkelijkheid en waar het element ‘tijd’ wegvalt.

Tim Walker zijn werk vormt voor haar een droomwereld waar alles wat je maar kunt verbeelden werkelijkheid wordt. Zijn beelden bevatten alle zintuiglijke kenmerken waarbij het aspect van kleuren, het tactiele, licht tegenover donker en vervorming één voor één tot leven komen. Het wegvluchten naar een irreële wereld, is waar zowel zijn als haar creatiewereld parallel lopen.

Info

Het ticket van de expert talk geeft recht op een expoticket aan het reductietarief van 6 euro. De expo zal op deze dag open zijn tot 20u.

Copyright foto: Charlotte Verbiest
Tarieven
Basisprijs
€12
Student
€7
C-mine pas met unieke code
€9
Tickets