Fien Leysen - GEANNULEERD

Agenda Fien Leysen WatNietWeg

Fien Leysen - GEANNULEERD

Wat (niet) weg is

Kleine zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€16

Fien Leysen speelt een voorstelling over gemis, het menselijke geheugen, en wat er overblijft van de dingen die voorbij gaan.

Een inktuitwisser. Een stempelkussen. Printerpapier.

Dat was het vertrekpunt voor de voorstelling “Wat (Niet) Weg Is”. Een voorstelling over gemis, het menselijke geheugen, en wat er overblijft van de dingen die voorbij gaan.

In een brief aan de heer Jef Colruyt wordt op een speelse manier gezocht naar antwoorden op onbeantwoordbare vragen. Hoe ga je als persoon en als maatschappij het best om met verlies? Hoe lang mag missen duren? Heeft het zin om alles bij te houden en te onthouden? Kan je je leven in tekst en beeld vastleggen? En wat gebeurt er met ons wanneer we sterven?

'Wat (Niet) Weg Is' is een zoektocht naar troost en antwoorden, langs wetenschap en persoonlijke anekdotes, in de vorm van een multimediale voorstelling. Elke toeschouwer krijgt de kans om het verhaal alleen te beleven, aan de hand van desktopbeelden, interviews, en een persoonlijke vertelling.

Credits

tekst, vertelling, camera, montage: Fien Leysen
decor & scenografie: Manu Siebens, Fien Leysen, Hugo Moens

begeleiding: Tom Struyf, Willem De Maeseneer, Geert De Vleesschauwer
mentor: Rebekka De Wit
artistiek advies: Bart Baele
Met speciale dank aan Benjamin Albertijn

Praktisch: Double Bill

Uw ticket voor deze voorstelling geeft u gratis toegang tot 'Mono No Aware' van Anke Van Meer, op zaterdag 31-10 of zondag 1-11 tussen 10-18 uur.
U kiest zelf dag en uur. Reserveer uw plaats voor  'Mono No Aware' van Anke Van Meer door te mailen naar c-minecultuurcentrum@genk.be.

C-mine organiseert alle activiteiten conform aan de voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Tarieven
Basisprijs
€16
- 26 jaar
€11
C-mine pas met unieke code
€13