GEANNULEERD - Collectief Fiat

agenda_ Mobi Mobi_(c)Wannes_Cré

GEANNULEERD - Collectief Fiat

Mobi Mobi

6+
14:30
Fatih Moskee Winterslag (Staatstuinwijk 20)
Gratis

Door het slechte weer is deze locatievoorstelling geannuleerd!

Ga je mee op vakantie met broer en zus Van Dremmel?

Elk jaar trekt het gezin Van Dremmel erop uit met hun mobilhome

Elk jaar gaan ze naar dezelfde plek,

spelen ze dezelfde spelletjes,

gaan ze naar hetzelfde restaurant,

dragen ze dezelfde kleren,

maken ze dezelfde wandelingen,

lezen ze dezelfde verhalen

en maakt papa dezelfde mopjes

 

Maar dit jaar hebben de kinderen er genoeg van. Ze nemen het heft in eigen handen. Dit jaar wordt een vakantie om écht nooit meer te vergeten.

Tom Viaene en Anke Jochems slaan de artistieke handen in elkaar en maken met ‘Mobi Mobi’ hun eerste voorstelling als Collectief Fiat.

Anke Jochems behaalde haar master of Arts Drama aan Luca Drama, Leuven, een diploma Toegepaste Taalkunde en een master Journalistiek. Theater kan niet zonder muziek, vindt ze. Haar tweede passie is het schrijven van eigen nummers die ze verwerkt in haar voorstellingen. Daarbij gaat ze op zoek naar de beste balans tussen tekst en muziek. Ze speelde bij Theater Tieret (‘Meneer Beer en de Woeste Wolven’) en Abattoir Fermé (‘Gone West’), in ‘Knorren en Kussen’ (DE KOLONIEMT) en ‘Swing’ (Circus Ronaldo). Daarnaast creëerde ze twee solovoorstellingen ‘Alone with Everybody’ en ‘Total Reset’.

Tom Viaene behaalde in 2018 zijn masterdiploma Drama aan Luca School of Arts, Leuven. Daarnaast heeft hij ook een masterdiploma Audiovisuele Kunsten (RITS 2007). Zijn fascinatie voor beeld en film dringt door in zijn theaterwerk, waar verschillende disciplines samenkomen.Tom is al van kindsbeen af een gepassioneerd muzikant en speelt nog steeds geregeld viool en piano. Hij is ook meer en meer geboeid door dans en beweging. Hij onderzoekt de fysicaliteit van zijn personages en gebruikt graag beweging in zijn voorstellingen om de juiste emoties op te roepen. Hij speelde twee seizoenen mee in ‘Familie’ op VTM en toert sinds 2020 door heel Vlaanderen met de familievoorstelling ‘Moenieworrienie’.

Volledig programma

1𝟰𝘂-𝟭𝟳𝘂 𝗦𝗽𝗲𝗹𝗽𝗹𝗲𝘇𝗶𝗲𝗿
Campus O³ - Speel'Bus
't Kwasteeltje - Workshop
Eetstandjes

𝟭𝟰𝘂𝟯𝟬 𝗙𝗮𝗺𝗶𝗹𝗶𝗲𝘃𝗼𝗼𝗿𝘀𝘁𝗲𝗹𝗹𝗶𝗻𝗴
Collectief Fiat - Mobi Mobi (6+)

𝟭𝟲𝘂 & 𝟭𝟲𝘂𝟯𝟬 | 𝗥𝗼𝗻𝗱𝗹𝗲𝗶𝗱𝗶𝗻𝗴 𝗙𝗮𝘁𝗶𝗵 𝗠𝗼𝘀𝗸𝗲𝗲

Concept, tekst en spel: Anke Jochems en Tom Viaene
Coach: Titus De Voogdt
Beeld: Wannes Cré
Kostuums: Amber De Saeger

Tarieven
Basisprijs
€0