Gert-Jan Dreessen kwartet

Agenda Gert-Jan Dreessen

Gert-Jan Dreessen kwartet

Jazz in de grote zaal

Volzet. Beperkte capaciteit omwille van corona maatregelen.
20:15
Grote zaal - podium op podium - C-mine Energiegebouw
Gratis

In de zomer van 2020 wordt Jazz op het plein omgetoverd naar een corona-proof versie op het idyllische terras van het Energiegebouw. Een selectie topmuzikanten brengen je een avond vol muzikale uitspattingen, melancholische melodieën en een mix van verschillende genres om eerst breed uit te waaieren, en je dan te verrassen met een twist.

https://www.youtube.com/watch?v=aNXwJR7G7_g

Na een jaar wonen, studeren en op te treden in de jazzmetropool New York, zet drummer Gert-Jan Dreessen terug voet aan Belgische wal. 

Tijdens deze periode schreef hij een geheel nieuw repertoire bij elkaar waarvan u vandaag de Limburgse première zal horen. Voor deze gelegenheid laat Gert-Jan zich omringen door een nieuwe kwartet bestaande uit een selectie topmuzikanten. Verwacht u aan een avond gevuld met muzikale uitspattingen, melancholische melodieën en een mix van verschillende genres om eerst breed uit te waaieren, en u dan te verrassen met een twist!

Credits

Gert-Jan Dreessen (drum)
Ben Van Gelder (sax)
Bram De Looze (piano)
Cyrille Obermüller (bas)

Coronamaatregelen

  • De deuren openen om 19.15 uur om het publiek gespreid te laten toekomen. Het concert start stipt om 20.15 uur. De concerten gaan door op het terras van de grote zaal. Bij regenweer gaat het concert door op het podium van de grote zaal waarbij dezelfde richtlijnen zullen gelden.
  • De stoelen zullen geschikt worden conform de social distancing regels.
  • Op het terras van de grote zaal zal horecapersoneel met mondmasker uw drankbestelling opnemen. U kan uw drankje al zittend nuttigen. Op het podium van de grote zaal zal geen drankbediening voorzien worden.
  • Lees de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus die C-mine neemt. 
Tarieven
Basisprijs
€0