Get Up, Stand Up!

'Nuff Said poster

Get Up, Stand Up!

'Nuff Said presents

20:15
Kleine zaal
Basisprijs 
€10
Koop tickets

Met 'Get Up, Stand up!' gaat 'Nuff Said op zoek naar vers comedytalent. Voor het eerst te zien in Limburg!

Na vier geweldige edities met onder meer Soe Nsuki, William Bouva en Lukas Lelie als nieuwbakken debutanten, vindt 'Nuff Said het hoog tijd om opnieuw een flinke portie vers talent naar boven te scheppen. Voor het eerst zakken ze daarvoor af naar Genk.

De deelnemers van editie 2022-2023 zijn: Sayira Maruf, Quinten Friedrichs, Karim Shatla, Reinart Belpaire, Sieber Marly, Mieke De Backer, Tae-Yoon Michiels, Sudesh Roman, Youssef Ouzaiou en Iris Costrop. Na een reeks workshops onder leiding van übercomedians zoals Michael Van Peel, Jeroen Leenders en Kamal Kharmach spelen ze met een reeks shows heel Antwerpen - en nu ook Genk - plat!

MC van de avond is niemand minder dan Jeron Dewulf. Acteur, improvisator en comedian, bekend van de populaire reeksen ‘Foute Vrienden’ en ‘Advocaat van de Duivel’ op 2BE. Hij is ook een internationaal bekend improvisator en won in 2006 het wereldkampioenschap impro in Berlijn. Hij leidde al verschillende improvisatiegezelschappen en treedt hiermee regelmatig op in het binnen- en buitenland. Als comedian is hij na ‘Grom ‘en ‘Survival of the fittest’ toe aan zijn derde avondvoorstelling.

Wie ontpopt zich tot de nieuwe queen/king/x of comedy? Get your tickets en ontdek al dat nieuw talent.

Plan je bezoek

Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Algemene voorwaarden ticketverkoop

Tarieven
Basisprijs
€10
- 26 jaar
€5
C-mine pas met unieke code
€7
Groepskorting (vanaf 10 personen)
€7
Medewerker
€0
Tickets