Geurst & Schulze Architecten

Geurst & Schulze Architecten

Geurst & Schulze Architecten

Architectuurlezing

in samenwerking met Architectuurwijzer
20:15
Kleine zaal
Basisprijs 
€13

Geurst & Schulze Architecten is al 35 jaar een gevestigde waarde in de Nederlandse architectuurwereld. Ze werken aan een breed palet van opdrachten voor gemeenten, projectontwikkelaars, particulieren en sociale huisvestingsmaatschappijen. Ook in Vlaanderen hebben zij zich via architectuurwedstrijden een weg gebaand naar grotere publieke opdrachten. Diverse nationale en internationale prijzen erkennen de kwaliteit van hun architectuur. Tijdens hun lezing van 15 december 2022 zullen zijn hun bijzondere woonprojecten toelichten.

In Harelbeke hebben Geurst & Schulze recent - samen met ECTV architecten en architectenbureau Bart Dehaene - een nieuw dorpscentrum gebouwd, bestaande uit een ensemble van drie woongebouwen bovenop een blauwgrijze plint van voorzieningen. Voor de woonprojecten ‘Mi Oso’ in Amsterdam en ‘Le Medi’ in Rotterdam hebben de architecten zowel de woningen als de buitenruimte ontworpen in een atypische architectuur met tropische invloeden waartoe ook immigrantengroepen zich aangesproken voelen.

Naast klassieke woningbouwprojecten voor projectontwikkelaars en sociale huisvestingsmaatschappijen zullen Geurst & Schulze ook vertellen over hun eerste ervaring met het werken in opdracht van een groep particulieren. Voor de Stadsbouwgroep in Rotterdam hebben ze - samen met Kühne & Co en De Nijl architecten - een ‘royaal woonproject’ van relatief grote huizen gerealiseerd die sterk afwijken van de kleinere marktwoningen.

Architectuurwijzer

https://architectuurwijzer.be/geurst-schulze-architecten/

Plan je bezoek

Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Algemene voorwaarden ticketverkoop

Tarieven
Basisprijs
€13
- 26 jaar
€7
C-mine pas met unieke code
€10
OKO sectorpas
€10
Groepskorting (vanaf 10 personen)
€10
Medewerker
€0