Herman

agenda Herman - vier sterren (c) Simon Debbaut - l'Ecluse
20:15
Kleine zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€15

Vier eigenzinnige theatersterren, afgestudeerd met grote onderscheiding aan de acteeropleiding van het conservatorium van Antwerpen, schenken je een intieme inkijk in hun bijzondere bestaan.

Herman is een Antwerps theatercollectief van vijf toneelspelers/makers dat bestaat uit de generatie afstudeerders van het Antwerpse Conservatorium van 2019: Kenneth Cardon, Lois Lumonga Brochez, Daantje Idelenburg, Sara Lâm en Milan Vandierendonck. We nodigen Herman 2x uit in C-mine dit seizoen, één keer met hun solo-voorstelling, één keer met Antigone, een project in samenwerking met De Roovers.

Mis dit jong theatergeweld niet! Kom dat zien! En wordt fan van Herman, net zoals wij!

Na hun debuutvoorstelling heeft dit beruchte jonge collectief een nieuwe magnum opus klaar. In de gewaagde voorstelling ★★★★☆ vier sterren werpen Kenneth Roland Cardon, Lois Lumonga Brochez, Milan Daniel K. Vandierendonck en Sara Dolores Hue Lâm hun maskers af en ontbloten ze het mysterie van het ego. 

In de voorstelling gaan de talenten radicaal aan de slag met Franny en Zooey van Jerome David Salinger. Dankzij het collectief wordt deze novelle eindelijk naar nieuwe hoogten verheven. Salinger had deze dramatische verkenning van zijn werk zeker bewonderd.   

Credits
makers en spelers - Kenneth Cardon, Lois Lumonga Brochez, Milan Vandierendonck, Sara Lâm
muziek - Alan Van Rompuy (A z e r t y klavierwerke)
eindregie - Anne-
Laure Vandeputte
techniek - Hanne Dick
co-productie -
Monty Kultuurfaktorij
met dank aan Matterhorn, Tine
Van Aerschot
met de steun van Stad Antwerpen

Plan je bezoek

C-mine organiseert alle activiteiten conform aan de voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus. Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Meer info coronamaatregelen

Algemene voorwaarden ticketverkoop

 

 

Tarieven
Basisprijs
€15
- 26 jaar
€10
C-mine pas met unieke code
€12
Groepskorting (vanaf 10 personen)
€12
Medewerker
€0