Het concept van Thomas

gatto huang bijgesneden

Het concept van Thomas

Sylvia Huang & Lorenzo Gatto

Een organisatie van B-Classic & C-mine
Basisprijs 
€19

B-Classic en C-Mine presenteren ook dit seizoen weer een mooie en superboeiende nieuwe concertreeks. Thomas Vanderveken is telkens de host van dienst.

Ook dit seizoen gaat Thomas Vanderveken weer vijf avonden in gesprek met boeiende muzikanten. Schrander, goed van de tongriem gesneden, uitbundig en toegewijd. Wie zo’n avond al eens heeft meegemaakt, weet dat het levensverhaal van de hoofdgast hierbij de inspiratiebron vormt voor een avontuurlijke expeditie naar de kern van het bestaan. En geef toe, zonder zulke ontmoetingen zou het leven maar een schrale bijeenkomst zijn.

Om het nieuwe jaar stevig in te zetten, ontvangt Thomas ditmaal twee coryfeeën: de violisten Sylvia Huang en Lorenzo Gatto. Beiden waren laureaat van de prestigieuze Koningin Elisabeth Wedstrijd. Sylvia in 2019, Lorenzo in 2009. Beiden wonnen de publieksprijs, en voor beiden betekende het Elisabeth concours de start van een internationale carrière. En niet onbelangrijk, beiden zijn regelmatig en hogeljk gewaardeerde solisten bij concerten van B-Classic. We zeiden het reeds: schrander, goed van de tongriem gesneden, uitbundig en toegewijd, en boeiend bovendien.

Credits

Sylvia Huang (viool)
Lorenzo Gatto (viool)

Een organisatie van B-Classic & C-mine

logo

C-mine organiseert alle activiteiten conform aan de voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Tarieven
Basisprijs
€19
- 26 jaar
€14
C-mine pas met unieke code
€16
Medewerker
€0