Het concept van Thomas

wild

Het concept van Thomas

Een organisatie van B-Classic & C-mine
Basisprijs 
€19

Ook dit seizoen gaat Thomas Vanderveken weer vijf avonden in gesprek met boeiende muzikanten. Scherpzinnig, eloquent, goedgeluimd en groot van hart. Wie zo’n avond al eens heeft meegemaakt, weet dat het levensverhaal van de hoofdgast hierbij de inspiratiebron vormt voor een avontuurlijke expeditie naar de kern van het bestaan. En geef toe, zonder zulke ontmoetingen zou het leven maar een schrale bijeenkomst zijn.

logo thomas

Het palmares van de Vlaamse, pas 35-jarige componist Frederik Neyrinck is ronduit impressionant te noemen. Orkest, harmonie, fanfare, kamermuziek, orgel, piano; je kan het zo gek niet bedenken of hij schreef er al werken voor, vaak prijswinnend bovendien.

Speciaal voor deze avond vroegen we hem aan de slag te gaan met audio-kunstenaar Lucas Derycke. Lucas schreef een hoorspel, Frederik componeerde de muziek die live gespeeld zal worden door het gerenommeerde Vlaamse muziekensemble I Solisti. Beleef de wereldpremière, waar anders dan in Genk. We zeiden het al: Scherpzinnig, eloquent, goedgeluimd en groot van hart, en boeiend bovendien.

Credits

Frederik Neyrinck (componist)
Lucas Derycke (componist)

I Solisti (muziekensemble)

WILD is een co-productie met I Solisti, C-TAKT en het Nieuwstedelijk.
Een organisatie van B-Classic & C-mine

C-mine organiseert alle activiteiten conform aan de voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Tarieven
Basisprijs
€19
- 26 jaar
€14
C-mine pas met unieke code
€16
Medewerker
€0