Het concept van Thomas

artiest

Het concept van Thomas

Benjamin Glorieux

Een organisatie van B-Classic & C-mine
20:15
Kleine zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€19
Koop tickets

De ticketverkoop start op  december 2020

 

B-Classic en C-Mine presenteren ook dit seizoen weer een mooie en superboeiende nieuwe concertreeks. Thomas Vanderveken is telkens de host van dienst.

concept van thomas logo

Ook dit seizoen gaat Thomas Vanderveken weer vijf avonden in gesprek met boeiende muzikanten. Deskundig, ad rem, goedgemutst en begeesterd. Wie zo’n avond al eens heeft meegemaakt, weet dat het levensverhaal van de hoofdgast hierbij de inspiratiebron vormt voor een avontuurlijke expeditie naar de kern van het bestaan. En geef toe, zonder zulke ontmoetingen zou het leven maar een schrale bijeenkomst zijn.

Deze keer ontvangt Thomas de multi-getalenteerde cellist, componist, dirigent, arrangeur en-nog-zo-veel-meer-dan-dat Benjamin Glorieux. Van barok tot jazz, van theater tot hedendaags klasssiek, hij draait er zijn hand niet voor om. Jaloersmakend en bewonderenswaardig tegelijk, en alles met een bedriegelijke vanzelfsprekendheid. Een heerlijke artiest, die we stilaan en vol trots tot de kern van de B-Classic muzikanten mogen rekenen. We zeiden het reeds: deskundig, ad rem, goedgemutst en begeesterd, en boeiend bovendien.

Credits

Een organisatie van B-Classic & C-mine

Tarieven
Basisprijs
€19
- 26 jaar
€14
C-mine pas met unieke code
€16
Medewerker
€0
Tickets