Het nieuwstedelijk

Agenda Het nieuwstedelijk man-in-de-mist ©katrijnvangiel Agenda Het nieuwstedelijk man-in-de-mist ©katrijnvangiel

Het nieuwstedelijk

Man in de mist

AVANT PREMIERE
Kleine zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€18
Datums & tickets

De ticketverkoop start op 1 december 2020

 

Theatermaker Christophe Aussems – zelf zoon van zelfstandige ondernemers – gaat op zoek naar mensen achter de bedrijven die overkop gingen. Na ‘Vuur’ en ‘Hybris’ maakt hij opnieuw een  voorstelling op basis van diepte-interviews.

Een gedreven ondernemer met een droom. Wanneer hij het familiebedrijf overneemt, lacht de toekomst hem toe. Hij heeft grote plannen, werkt dag en nacht, investeert hart en ziel. Tot zijn onderneming plots in woelig water belandt: achterstallige betalingen, onbegrip bij de schuldeisers, moordende concurrentie. Het gaat razendsnel.

Een faillissement blijkt onafwendbaar - boeken toe, alles kwijt. Het stormt in zijn hoofd. Hij ziet geen hand voor ogen. Geen enkele andere uitweg dan een vlucht.

‘Nooit eerder zo veel faillissementen’, kopte De Tijd over de eerste jaarhelft van 2019. Theatermaker Christophe Aussems – zelf zoon van zelfstandige ondernemers – gaat op zoek naar mensen achter de bedrijven die overkop gingen. Na Vuur en Hybris maakt hij een nieuwe voorstelling op basis van diepte-interviews.

Credits

interviews, tekst en regie: Christophe Aussems
dramaturgie: Els Theunis
spel: Gert Winckelmans, Sara Vertongen, Jonas Van Thielen, Aline Cornelissen
muziek: Bert Hornikx e.a.
scenografie: Bart Van Merode

Deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische federale overheid en Gallop Tax shelter

C-mine organiseert alle activiteiten conform aan de voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Tarieven
Basisprijs
€18
- 26 jaar
€13
C-mine pas met unieke code
€15
Groepskorting (vanaf 10 personen)
€15
Medewerker
€0
Tickets