Hiele, James De Graef & Maribeth Diggle

MOLD sessions met Roman Hiele, James De Graef & Maribeth Diggle

Hiele, James De Graef & Maribeth Diggle

MOLD sessions

20:15
Kleine zaal
Basisprijs 
€10

Muzikale dates over muziekgenres heen!

C-mine en B-Classic slaan de handen in elkaar voor een nieuw concept: ‘MOLD sessions’.

Tijdens een MOLD session worden muzikanten van diverse pluimage voor één dag samengebracht. We laten hen experimenteren zoals in de veilige cocon van het repetitiehok. ’s Avonds zetten we de deuren open voor het publiek.

Verwacht je aan spannende muzikale ontmoetingen en een unieke blend van genres; van klassiek tot elektronica, van hiphop tot hedendaags experimenteel: alles kan en alles mag. Het publiek maakt het proces mee van op de eerste rij. En vragen staat vrij! Tenzij er huwelijken uit deze dates ontstaan, zal het ook de eerste en laatste keer zijn dat je deze artiesten samen op een podium ziet.

Voor deze eerste MOLD session brengen we Hiele, James De Graef en Maribeth Diggle samen.

Hiele is een componist en performer van elektronische muziek. Hij brengt werk uit onder eigen naam op de Belgische labels STROOM, Ultra Eczema, Ekster en zijn eigen imprint Universal Exports. In 2015 werd hij geselecteerd voor de Red Bull Music Academy.

James De Graef stampte zeer succesvol zijn eigen project 'Loverman' uit de grond, is toetsenist en bassist bij Shht en helft van het elektroduo Partners. Zijn single 'Into The Night' (Loverman) was meteen een schot in de roos. Met zijn diepe stem en poëtische teksten gaat De Graef grootheden als Leonard Cohen en Nick Cave achterna.

Maribeth Diggle is een Amerikaanse sopraan. Ze trad op in grote zalen overal ter wereld. Ze werkt samen met verschillende gezelschappen en geeft ook workshops. Ze werkte mee als muzikale dramaturg en assistent voor Requiem pour L van les ballets C de la B. Ze werkt ook aan eigen voorstellingen.

Host: Kristof Claes

Plan je bezoek

Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Algemene voorwaarden ticketverkoop

Tarieven
Basisprijs
€10
- 26 jaar
€5
C-mine pas met unieke code
€7
Student (enkel op vertoon van geldige studentenkaart aan de ingang)
€0
Groepskorting (vanaf 10 personen)
€7
Medewerker
€0