Ibrahim Maalouf

Ibrahim Maalouf
20:15
Grote zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€45

Ibrahim Maalouf blaast schoonheid in je ziel en overspoelt ze met ontroerend mooie klanken

Ibrahim Maalouf, geboren in Beiroet in 1980, is vandaag de meest populaire instrumentalist van de Franse muziekscène. Als tiener won Maalouf internationale wedstrijden. Hij startte zijn carrière als klassiek solist en beroert vandaag ziel en ledematen met zijn improvisatie, vernieuwende klanken en de allermooiste noten. Zijn talent om genres te vermengen, bracht hem op het podium met wereldsterren als Sting, Salif Keita, Amadou & Mariam, Tryo, Matthieu Chédid, Lhasa de Sela en vele andere artiesten met verschillende stijlen.

Tussen 2007 en 2019 componeerde, arrangeerde en produceerde Ibrahim meer dan 15 albums voor zichzelf en andere artiesten. Hij componeerde ook meer dan 10 symfonische werken en zo'n 15 partituren voor speelfilms. Ibrahim Maaloufs talent om allerlei genres te vermengen wordt al meer dan tien jaar overal ter wereld geprezen en hij vulde dan ook vele concertzalen. Op zijn album 'S3NS'  uit 2019 bewees hij wederom veelzijdig te zijn. Hiervoor werkte hij voor het eerst samen met latin muzikanten van Midden- en Zuid-Amerika.

In C-mine stelt hij zijn twaalfde album '40 Mélodies' aan je voor. Samen met de Belgische klassegitarist François Delporte bewerkt hij zijn oeuvre tot fonkelende pareltjes. 

Plan je bezoek

Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Algemene voorwaarden ticketverkoop

Tarieven
Basisprijs
€45
- 26 jaar
€40
C-mine pas met unieke code
€42
Groepskorting (vanaf 10 personen)
€42
Medewerker
€0