IPSO FACTO

IPSO FACTO

IPSO FACTO

Jazz op het plein

gratis
20:15
C-mine plein
Gratis

‘IPSO FACTO’, het jazz-funk-world-kwartet van componist Dirk Schreurs met de Nederlandse drummer en percussionist Ron van Stratum, de Oekraïense bassist Roman Korolik en de Griekse gitarist Costa Arvanitidis, gaat terug naar de roots van 'the joy of playing music' met hun debuutalbum 'From nowhere to now here'.

De composities weerspiegelen hun emoties en verbondenheid en ze nemen hun publiek mee naar een universum waar creatieve energieën en spontaniteit bijna worden vereerd. Het begin van een vreugdevolle reis naar oneindige, artistieke openheid.

Een assimilatie van culturen, vriendschap en muzikaal vakmanschap

 Vandaag stellen veel mensen zich vragen over de manier waarop live en opgenomen muziek in de toekomst zullen ontwikkelen. Waarom zijn sommige groepen luisteraars moeilijker te bereiken? Hoe heeft technologie de sociale tendensen veranderd? Hoe zit het met het niveau van creativiteit dat in sommige artistieke disciplines wordt aangetroffen? In een kleinschalige maar opmerkelijke belichaming van dit universum, bekend onder de naam IPSO FACTO, is de artistieke creativiteit sprankelend en klaar voor expansie. En welke godheden der muziek er ook bestaan, ze knikken nu instemmend.

 Het verhaal van IPSO FACTO is er een van de assimilatie van verschillende en vele culturen, vriendschap en muzikaal vakmanschap. State-of-the-art grooves, ondersteund door veelzijdige jazz texturen en ultra-melodische lijnen zijn de handelsmerken van dit unieke kwartet met internationale wortels. Het viertal was op zoek naar muziek die weerspiegelt wie ze individueel én collectief zijn geweest.

Credits

 

Keyboards/compositie

Dirk Schreurs

Gitaar

Costa Arvanitidis

Bass

Roman Korolik

Drums/percussie

Ron van Stratum

 

Tarieven
Basisprijs
€0