Isla

Agenda: ISLA (c) Merlijn Doomernik

Isla

Jazz op het plein

Reservatie mogelijk vanaf 11 augustus.
20:15
C-mine plein
Gratis
Koop tickets

Isla staat bekend om het combineren van haar liefde voor soul en pop muziek met haar jazz-roots. Dit is dan ook het kernelement van haar band IKS.

Binnen IKs, met zangeressen Bahghi Yemane en Sarah Zeleznik, staan de warme sound van de drie stemmen centraal en worden ze begeleidt door gitarist Mikael Asmundsson en bassist Freek Mulder.

Isla Van Hout (1996) is een jazzzangeres uit België, wondende te Amsterdam. Ze begon haar muzikale loopbaan op twaalfjarige leeftijd met zang en piano lessen in de lokale muziekschool. Het was al snel duidelijk dat muziek meer dan een hobby zou zijn.

Twee jaar later viel haar oog dan ook op de kunsthumaniora Musart te Hasselt waar ze werd toegelaten voor klassiek piano. De liefde en interesse voor jazz muziek bleef groeien. Daarom besliste Isla om over te stappen naar hoofdvak jazz zang en zich voor te bereiden op haar bachelor studie aan het Conservatorium van Amsterdam. In 2020 studeerde ze af van de masteropleiding aan Conservatorium van Amsterdam met een 9. 

Tarieven
Basisprijs
€0
Tickets