Jamilo Milogro

Jamilo Milogro met pet kleur pic by Alex Van Hee.jpg

Jamilo Milogro

Zielenroerselen van allerlei slag

20:15
Terras Grote zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€14
Koop tickets

Jamilo Milogro groeit op in het Limburgse steenkoolbekken. Als gastarbeider verzeilt hij in Antwerpen. In zijn vrije tijd verdient hij als accordeonist zijn strepen in de backline van Enrique Noviello’s feestband La Murga Armada. Gaandeweg start hij met het schrijven van eigen nummers.

Jamilo Milogro brengt in C-mine de première van zijn zaalvoorstelling ‘Zielenroerselen van allerlei slag’. Hij serveert een eigenhandig samengesteld muziekmenu: oude en nieuwe songs uit eigen kweek, afgewisseld met enkele muzikale delicatessen van vreemde makelij. Jamilo brengt een straffe ploeg mee om al die lekkernijen met flair op te dienen.

Het repertoire van de troubadour wordt gestoofd met voortreffelijke bassen uit de sousafoon van Gregory van Seghbroeck en overgoten met een saus van sappig gitaarwerk van Johnny Mansardi. Alle voorgeschotelde liedjes worden verfijnd afgekruid met drumwerk van Alfredo Bravo. Loes Minnebo en Mo Franken garneren de zielenroerselen met heerlijke toetsen van trombone en trompet. Als kers op de taart maken de zoetgevooisde klasbakken van The Bonnie Blues (Nele Paelinck, Juno Kerstens en Laura Vanden Heede) het plaatje helemaal compleet.

Jamilo maakt eigenwijze wijsjes.
Nederlands vindt hij een verrekt leuke taal.

Zijn pen schrijft guitig en speels,
vaak in combinatie met een beschouwing over een diepere gedachte.
De teksten doen je soms lachend stilstaan.
De muziek zet je vaak aan het dansen.

Voor fans van: Raymond van het Groenewoud, Kommil Foo, Urbanus, Bart Peeters, Stef Bos, Bram Vermeulen, Guido Belcanto, De Nieuwe Snaar

Buitenlocatie

Opgelet, omwille van de coronamaatregelen zal het concert buiten doorgaan, ongeacht de weersomstandigheden. De locatie is niet overdekt. Gelieve u daarop te kleden. 
 

Coronamaatregelen

  • De deuren openen om 19.15 uur om het publiek gespreid te laten toekomen. Het concert start stipt om 20.15 uur. De concerten gaan door op het terras van de grote zaal. De locatie is buiten en niet overdekt. Gelieve u daarop te kleden. 
  • De stoelen zullen geschikt worden conform de social distancing regels. 
  • Lees de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus die C-mine neemt.


Dit concert wordt georganiseerd met de steun van de Vlaamse Gemeenschap.
logo Vlaanderen

Tarieven
Basisprijs
€14
- 26 jaar
€9
C-mine pas met unieke code
€11
Groepskorting (vanaf 10 personen)
€11
Medewerker
€0
Tickets