Karate + Siem Reap

AFF presents Karate + Siem Reap

Karate + Siem Reap

AFF presents

20:15
Kleine zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€20
Koop tickets

Wat zijn we trots om het Amerikaanse Karate in Genk te mogen verwelkomen! Deze cultband rond Geoff Farina keert na een winterslaap van bijna twintig jaar terug met hun unieke blend van post-hardcore, jazzy indie rock en intense emo. Voor het eerst sinds 2005 touren ze weer door Europa, en jij kan (en moét) erbij zijn!

Geduld wordt beloond want voor het eerst sinds de split in 2005 komt Karate naar België. Na een korte zomertour - met als hoogtepunt een show op het prestigieuze Pitchfork Music Festival in Chicago (US) - zakt de band voor een mini-tour naar Europa af. Genk is één van de weinige stopplaatsen van de Karate-trein. We kunnen dus nu al beloven dat het een uniek én legendarisch concert gaat worden!

Gilles Demolder grossiert normaal in het zwaardere werk bij bands als Wiegedood en Oathbreaker, maar de pandemie dwong hem tot introspectie. Onder de vlag Siem Reap vaart hij samen met zijn muzikanten een ingetogen, breekbare koers. Donkere lo-fi die je bij het nekvel grijpt en niet meer loslaat. Voor fans van The Microphones, Codeine en Low een absolute must-see. De ideale opwarmer voor Karate dus!

Dit concert wordt georganiseerd door het Absolutely Free Festival i.s.m. C-mine.

 

Plan je bezoek

Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Algemene voorwaarden ticketverkoop

Tarieven
Voorverkoop
€20
Medewerker
€0
Tickets