Katrien Oosterlinck

dg

Katrien Oosterlinck

Raaklijnen (7+)

Grote zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€10
Datums & tickets

De ticketverkoop start op 1 december 2020

Drie dansers gaan op zoek naar de ruimte tussen jou en hen. Een armlengte? Een voet? Of eerder een vinger?

Een publiek, een vierkante ruimte, kleurrijke meetkundige vormen. Met die eenvoudige elementen creëren de drie dansers van ‘Raaklijnen’ een prikkelend spel dat de grenzen aftast van de ruimte tussen mensen.

Wat is de afstand tussen jou en de dansers? Of tussen jou en je buurman? Is het een arm, een voet of een vinger? Ben je dichtbij of net ver weg? Met de dansers als gids verken je de speelruimte en ontdek je steeds nieuwe perspectieven.

‘Raaklijnen’ wil kinderen en hun ouders (of begeleiders) laten proeven van eigentijdse dans. Deze voorstelling zonder woorden maar boordevol lichaamstaal is een ontdekkingstocht naar onze verbondenheid met de ander en de invloed op onze eigen manier van zijn.

Recensie

“Raaklijnen is één grote vormenstudie. Er zijn de gele, oranje en rode bollen en lijnen waarmee ballet wordt opgevoerd. Je mag al van bij aankomst meespelen, wandelen en bewegingen uitvoeren. De sfeer is zo veilig en rustig dat het nooit onprettig wordt. De soundscape en de kleine handelingen die je samen uitvoert, prikkelen je zintuigen. En de kids? Die vonden het fantastisch: dansers die op enkele centimeters naast je tegen de grond zoeven, de bewegingen die je zelf mag doen…” Cobra

C-mine organiseert alle activiteiten conform aan de voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Tarieven
Basisprijs
€10
- 26 jaar
€5
C-mine pas met unieke code
€7
Groepskorting (vanaf 10 personen)
€7
Medewerker
€0
Tickets