KLASH festival: Cello. Yoga.

Agenda_benjamin en judith2.jpg

KLASH festival: Cello. Yoga.

Yoga op live muziek met Judith Clijsters & Benjamin Glorieux

Kleine zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€16
Datums & tickets

Yoga op live muziek. ... een reis naar binnen, begeleid door cello.

Judith Clijsters is niet alleen een zeer getalenteerde danseres en choreografe maar ook een gecertificeerde Vinyasa Yoga en Yin Yoga docent.

Zij benadert yoga op een zeer universele manier en legt de nadruk op lichaamsbewustzijn en bewegingsflow.  Haar doel is om op een rustige en zachte manier het lichaam fysiek uit te dagen. De focus ligt volledig op het lichaam en de bewegingen die gebeuren op het ritme van de ademhaling en in deze sessies ook op het ritme van de celloklanken van Benjamin Glorieux.

Een greepje uit het aanbod van muzikanten waarmee Benjamin Glorieux al op het podium stond: Zwangere Guy, Lorenzo Gatto, Roland Van Campenhaut, Tcha Limberger,…. Waarom gaat hij zo veel richtingen uit? Dat is simpel. Hij gaat graag naar daar waar hij nog nooit eerder geweest is. Zijn carrière is een constante queeste naar nieuwe zuurstof. Hij kan zich dit veroorloven omdat hij een stevige opleiding kreeg die zijn eclectische muzieksmaak vormde: hij kreeg koorzang als kind, deed aikidotraining, zat in jeugdorkesten en kamermuziekensembles, behaalde eerste prijzen in wedstrijden, had uitstekende docenten in België en het buitenland, heeft wel gereisd met zijn cello en speelde, speelde, speelde,….

De combinatie van cello met yoga is voor Benjamin dus een logische zaak.

De sessies zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Ook voor kinderen met hun ouders.

C-mine organiseert alle activiteiten conform aan de voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Tarieven
Basisprijs
€16
- 26 jaar
€11
C-mine pas met unieke code
€13
Groepskorting (vanaf 10 personen)
€13
Medewerker
€0
Tickets