Livestream: De Wereld Staat Stil

banner

Livestream: De Wereld Staat Stil

Online show met Soe Nsuki en Johan Petit

Een initiatief van Martha!tentatief & ‘Nuff Said
21:00
Livestream
Basisprijs 
€5

'Nuff Said en Martha!tentatief slaan de handen in elkaar voor een gloednieuwe online show: 'De Wereld Staat Stil'.

De Wereld Staat Stil is een online show waarmee Soe Nsuki en Johan Petit de winter verwarmen. Vanaf 11 december ontvangen zij elke vrijdagavond iemand die een verhaal komt vertellen, een schrijver of dichter en een zanger(es) die een lied komt zingen dat veel voor hem of haar betekent. Koop een ticket en volg de avond thuis via je computer, tablet of gsm. Zorg dat je erbij bent en doe mee aan onze quiz waarmee je niks kan winnen!

Op 29 januari te gast: :

  • Ish Ait Hamou beperkt zich niet graag; niet tot de rol van danser of choreograaf, noch tot de rol van tv-maker. Ondertussen heeft hij maar liefst vier boeken neergepend en ontpopte hij zich tot theater- en filmmaker. De rode lijn: verhalen vertellen die mensen verbinden.

  • Suzanne Grotenhuis is vast verbonden aan het Antwerpse theatergezelschap De Nwe Tijd. In 2012 maakte zij haar eerste solovoorstelling Zwarte Woud Forever die de Roel Verniers Prijs won. In 2017 trok ze in haar eentje een maand door de Australische woestijn en maakte er haar nieuwe solovoorstelling ON ICE over.

  • Abdellah ‘Marrakchi’ Bhajia maakte deel uit van de band van Bart Peeters en heeft aan tal van projecten meegewerkt, zoals ‘Marrakech Emballages Ensemble’ van Think of One en ‘Sahara Blues’ van Steven De Bruyn.

Data van de volgende shows volgen binnenkort!

 

Credits

Een initiatief van Martha!tentatief & ‘Nuff Said
In samenwerking met ccBe, Arenberg, C-Mine, de Warande & CC Bolwerk
Met de steun van Darna & Vlaanderen

www.dewereldstaatstil.be

C-mine organiseert alle activiteiten conform aan de voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Tarieven
Basisprijs
€5