Livestream: Het nieuwstedelijk

Agenda Het nieuwstedelijk paradiseblues ©juliedeclercq Agenda Het nieuwstedelijk paradiseblues ©juliedeclercq

Livestream: Het nieuwstedelijk

Paradise Blues

Tickethouders krijgen een link met paswoord
20:15
Basisprijs 
€10

Helaas moest Het nieuwstedelijk de hele tournee van Paradise Blues van Jessa Wildemdeersch en Steven De bruyn annuleren. Maar ze spelen nog één keer, in een lege theaterzaal, zonder publiek.  Op 5 maart wordt deze opname exclusief uitgezonden via de online kanalen van C-mine.

Je kan op vrijdag 5 maart 2021 tot 18.00 uur je ticket online kopen.

 

Vanuit een fascinatie voor menselijke verhalen gaat Jessa Wildemeersch in gesprek met verschillende mensen over hun visie op het hiernamaals. 

Met een rugzak vol documentair materiaal vertrekt ze op expeditie naar een eiland in het hart van het Comomeer. Een raadselachtige ontmoeting met een Italiaanse archeoloog zorgt voor een kantelpunt in haar reis. De dunne lijn tussen documentaire en fictie vervaagt. 

Samen met Steven De bruyn verkent ze de grenzen tussen muziek en tekst, man en vrouw, tussen een hiernamaals, een verleden en het nu. 

“Als toeschouwer verlies je de tijd uit het oog en voelt het alsof je samen met Wildemeersch en De Bruyn in Italië bent.” (Veto)

Credits

Tekst en spel: Jessa Wildemeersch
Muziek: Steven De bruyn
Dramaturgie: Els Theunis, Fien Leysen
Scenografie: Saskia Louwaard
Film: Julie De Clercq
Kostuum: Joëlle Meerbergen
Met de steun van:de taxshelter van de Belgische Federale Overheid, Gallop tax shelter, de Vlaamse Overheid, Literatuur Vlaanderen, Agentschap Plantentuin Meise, Huis Perrekes vzw
Foto: Koen Broos

Tarieven
Basisprijs
€10
C-mine pas met unieke code
€9