Maya Dhondt & Hantrax

MOLD session met Maya Dhondt & Hantrax

Maya Dhondt & Hantrax

MOLD sessions

20:15
Kleine zaal
Basisprijs 
€10

Muzikale dates over muziekgenres heen!

C-mine en B-Classic slaan de handen in elkaar voor een nieuw concept: ‘MOLD sessions’.

Tijdens een MOLD session worden muzikanten van diverse pluimage voor één dag samengebracht. We laten hen experimenteren zoals in de veilige cocon van het repetitiehok. ’s Avonds zetten we de deuren open voor het publiek.

Verwacht je aan spannende muzikale ontmoetingen en een unieke blend van genres; van klassiek tot elektronica, van hiphop tot hedendaags experimenteel: alles kan en alles mag. Het publiek maakt het proces mee van op de eerste rij. En vragen staat vrij! Tenzij er huwelijken uit deze dates ontstaan, zal het ook de eerste en laatste keer zijn dat je deze artiesten samen op een podium ziet.

Voor deze tweede MOLD session brengen we Maya Dhondt (Wendy) en Hantrax samen.

Hantrax is het alias van de Antwerpse componist, performer en pianist Han Swolfs. Zijn shows zijn kinetisch, atmosferisch, hypnotiserend en filmisch en staan bekend om zijn live elektronische optredens en fantasierijke pianoproducties. Hij doorkruist muziekcategorieën met een grillig gemak, van klassiek tot jazz tot scherpe elektronische muziek.

Wendy is wavy, Wendy is weird, Wendy is wicked and doesn’t have a beard. Wendy is het alter ego van pianiste Maya Dhondt. In haar werk verkent ze de grenzen binnen genres en zoekt ze naar ontmoetingen tussen het klassieke en het populaire, akoestiek en elektronica, het technische en het intuïtieve.

Host: Kristof Claes

Plan je bezoek

Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Algemene voorwaarden ticketverkoop

Tarieven
Basisprijs
€10
- 26 jaar
€5
C-mine pas met unieke code
€7
OKO sectorpas
€7
Student (enkel op vertoon van geldige studentenkaart aan de ingang)
€0
Groepskorting (vanaf 10 personen)
€7
Medewerker
€0