'Nuff Said

Agenda alex agnew (c) Tim Tronckoe.png

'Nuff Said

ALEX AGNEW (BE) | ANISSA BOUJDAINI (BE) | K.ZIA (BE/D) | TOM MELOTTE (BE)

Kleine zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€12
Datums & tickets

‘Nuff Said, een podium vol stad! ‘Nuff Said… Al 10 jaar lang jouw fixer van borrelend vers en internationaal podiumplezier. Comedy, literatuur, muziek… je zegt het maar. Met op 3 oktober als kick-off voor het nieuwe seizoen speciaal twee edities! Eentje om 19u30, de volgende om 21u30.

Underground kruist hier elke maand de mainstream in een ongeëvenaard ‘Nuff Said-recept. Nooit belegen, altijd vers.… ‘Nuff Said

MC van dienst is Benedetto Schillaci, huisband is BRZZVLL!

Deze editie:
ALEX AGNEW (BE) | ANISSA BOUJDAINI (BE) | K.ZIA (BE/D) | TOM MELOTTE (BE)

TOM MELOTTE (BE) zette eind 2016 zijn eerste stappen in de wereld van de grappen en grollen. Intussen is hij met zijn ukelele een graag geziene gast op comedypodia in Vlaanderen en Nederland. In 2017 haalde hij in de finale van Comedymania de derde plaats. In 2019 won hij de persoonlijkheidsprijs van de Comedy Match, de jury- en publieksprijs van Cabaretteket en de hoofdprijs van de Hacculcup.

K.ZIA (BE/D), geboren in Brussel en gevestigd in Berlijn, is een R&B en soul singer-songwriter. Met een vader uit Martinique en een Belgo-Congolese moeder (de internationaal geprezen Zap Mama) is ze opgegroeid in vele culturen en heeft ze de wereld rondgereisd tijdens haar kinder- en tienerleven. Haar muziek is een unieke versmelting van R&B, soul, global pop en hiphop met groovy afro urban rifs en melodieuze harmonische zang. Ze trad al op in Duitsland, Marokko, Ghana, Slowakije, Nigeria, Frankrijk en België.


ANISSA BOUJDAINI (BE) is een spoken word-artieste, schrijfster en cultuur commentator. Met zowel persoonlijke als maatschappijkritische gedichten trekt ze haar publiek mee in haar gedachtestroom. Daarnaast geeft ze workshops en begeleidt ze nieuw talent. De maatschappijkritische thema’s in haar poëtisch werk zorgden er al snel voor dat ze gevraagd werd om haar visies te delen tijdens sprekersmomenten, in panels en in columns.

ALEX AGNEW (BE) werd bekend toen hij in 2003 als eerste Belg in de geschiedenis het Leids Cabaret Festival won (Jury- en Publieksprijs). Alex Agnew vergroot meedogenloos onze zwakke plekken uit, maar dan wel op zo’n manier dat ze hilarisch worden. Of pijnlijk herkenbaar. Hij zet zowel zichzelf als ons in ons blootje, Dolby Surround-gewijs: met heel veel lawaai. Vorig jaar speelde hij zijn nieuwe show drie dagen op rij in het Sportpaleis. De tickets waren in een mum van tijd uitverkocht.
 

Minimumleeftijd: 16 jaar

Opgelet, zitplaatsen zijn beperkt. Wil je zeker zijn van een zitplaats, zak dan tijdig af naar C-mine!

Tarieven
Basisprijs
€12
- 26 jaar
€7
C-mine pas met unieke code
€9
Groepskorting (vanaf 10 personen)
€9
Tickets