'Nuff Said

Theatercheque

'Nuff Said

Marjolijn van Kooten, Goeie Jongens, Ish Ait Hamou & Jeron Dewulf

20:15
Kleine zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€12
Koop tickets

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 13 jaar naar podia in Genk, Brussel, Rotterdam en Amsterdam.

Bijna elke maand kan je op C-mine terecht voor een nieuwe show met verse namen. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word.

Huisband Lucid Lucia (voorheen BRZZVLL) brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove.

Aight! Who’s in!?

'Nuff Said Line-up 08.10.22

MARJOLIJN VAN KOOTEN trok twee seizoenen langs de theaters met de succesvolle voorstelling ‘Geen paniek’ die ging over angst en depressie. Daarna volgde een solotournee met ‘Ik zie de bui al hangen’ en ‘Ongestoord’. Psychiatrisch cabaret, ook voor normale mensen. Na het succes van haar voorstellingen staat ze nu vanaf november met ‘Hoe vind je het zelf gaan?’ in de theaters, alweer boordevol zwarte humor en mooie liedjes. Ook heeft Marjolijn haar eerste boek geschreven: Schijtluis. Over haar leven met een angststoornis.

GOEIE JONGENS is een Limburgs hiphopcollectief dat in 2019 ontstond in kader van ’20 jaar Genkse hiphop’. Wat startte als een eenmalig project dat voorgesteld werd op het stadsfestival Genk On Stage groeide inmiddels uit tot een platform dat zich inzet voor de Limburgse hiphopscene. Datzelfde jaar volgde nog een concert op Pukkelpop én een uitverkochte zaalshow in Muziekodroom. In 2020 brachten zij hun album ‘Vliegtuigmodus’ en releasten verschillende artiesten ook solo projecten onder het label. Op 8 oktober komen enkele Goeie Jongens (Chaz, Aria, PTR en Don Luca) naar ‘Nuff Said om samen met huisband Lucid Lucia op te treden.

ISH AIT HAMOU schrijft van jongs af verhalen en omdat hij zijn liefde voor dans en choreografie combineert met die voor woorden, omschrijft hij zichzelf liever niet als danser, choreograaf, schrijver of regisseur, maar als storyteller. In 2014 debuteerde hij met het boek ‘Hard hart’. Daarna bracht hij nog 4 andere boeken uit: ‘Cécile’ (2015), ‘Als je iemand verliest die je niet kan verliezen’ (2016), ‘Klem’ (2018) en ‘Het moois dat we delen’ (2019).

JERON DEWULF is een acteur, improvisator, comedian, bekend van de populaire reeksen ‘Foute Vrienden’ en ‘Advocaat van de Duivel’ op 2BE. Hij is ook een internationaal bekend improvisator en won in 2006 het wereldkampioenschap impro in Berlijn. Hij leidde al verschillende improvisatiegezelschappen en treedt hiermee regelmatig op in het binnen- en buitenland. Als comedian is hij na ‘Grom ‘en ‘Survival of the fittest’ toe aan zijn derde volavondvoorstelling.

Plan je bezoek

Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Algemene voorwaarden ticketverkoop

Tarieven
Basisprijs
€12
- 26 jaar
€7
C-mine pas met unieke code
€9
Groepskorting (vanaf 10 personen)
€9
Medewerker
€0
Tickets