'Nuff Said

'Nuffsaid

'Nuff Said

met Steven Brunswijk, Delv!s, Maud Vanhauwaert en Imran Yusuf

20:15
Kleine zaal
Basisprijs 
€12

'Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 13 jaar naar podia in Genk, Brussel, Rotterdam en Amsterdam.

Bijna elke maand kan je op C-mine terecht voor een nieuwe show met verse namen. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word.

Huisband Lucid Lucia Collective brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove.

Erhan Demirci is jullie host van de avond.

Aight! Who’s in!?

 

STEVEN BRUNSWIJK (NL) weet met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, de harten van vele Nederlanders te veroveren. Dat de filmpjes op het internet meer dan alleen een gimmick zijn, bleek al snel bij zijn debuutvoorstelling ‘Vooroordelen’. De tournee was in een razend tempo uitverkocht. Voor Steven is dit alles pas het begin. Zijn missie is mensen laten lachen, vanaf het podium waar hij zichzelf kan zijn!

DELV!S (BE), wiens echte naam Niels Delvaux is, zou met zijn 1,93m lengte, volle baard en een dikke bos gitzwart haar in elke menigte wel opvallen. Maar het is dankzij zijn soulvolle stem dat hij iets minder dan 10 jaar geleden in de schijnwerpers kwam te staan. Het was tijdens zijn studie dat Delv!s voor het eerst de grote zangeressen zoals Nina Simone, Ella Fitzgerald of Billie Holiday te horen kreeg, die zijn androgyne en genadeloos diepe vocale stijl beïnvloedden.

MAUD VANHAUWAERT (BE) schrijft en maakt. Ze behaalde een masterdiploma Taal- en Letterkunde aan UAntwerpen en een masterdiploma Woordkunst aan het Conservatorium van Antwerpen, waar ze nu zelf doceert. In haar werk zoekt ze naar speelse theatrale vormen om poëzie publiekelijk te maken. Met haar performances trad ze op, op radio en tv, in binnen- en buitenland, van opera tot schapenstal.  Ze werd aangesteld tot ereburger van de stad Veurne en in 2018-2019 was ze stadsdichter van Antwerpen.

IMRAN YUSUF (VK) is een grote naam in het Verenigd Koninkrijk. Hij is geboren in Kenia, opgegroeid in Londen en van Indiase komaf. Hij begon zijn carrière als ontwikkelaar van games, maar is intussen een vaste waarde in de Comedy Store, door kenners omschreven als ’s werelds beste comedy club.
“Intelligent, thought-provoking and laugh out loud funny…” – Time Out
“I came out of the show somewhat in love with him.” – The Skinny

VOLGENDE EDITIE: 04.02.2023

Plan je bezoek

Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Algemene voorwaarden ticketverkoop

Tarieven
Basisprijs
€12
- 26 jaar
€7
C-mine pas met unieke code
€9
OKO sectorpas
€9
Groepskorting (vanaf 10 personen)
€9
Medewerker
€0