'Nuff Said

Nuff Said © Boumediene Belbachir Nuff Said © Boumediene Belbachir

'Nuff Said

Anne Neuteboom, Manou Gallo, Farida Zaouad, Abdelkarim El Baz en Robert White

20:15
Kleine zaal
Basisprijs 
€12
Koop tickets

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 13 jaar naar podia in Genk, Brussel, Rotterdam en Amsterdam.

Dit seizoen kan je terug elke maand terecht op C-mine voor een nieuwe show met verse namen. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word.

Huisband Lucid Lucia Collective brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove.

Erhan Demirci is jullie host van de avond.

Aight! Who’s in!?

 

ANNE NEUTEBOOM (NL) studeerde in 2013 af aan de Koningstheateracademie voor cabaret en kleinkunst in Den Bosch. Won in 2014 de juryprijs van het Griffioen Zuidplein Cabaretfestival in Amstelveen. En in 2015 de jury- en publieksprijs van Cabaretfestival Cameretten in Rotterdam. “Neuteboom maakt cabaret met een rijk palet aan emoties … overtuigend, grappig, kritisch en ontroerend” - NRC ****

MANOU GALLO (BE) is dé frontvrouw van de Afro-Europese muziek. In haar handen transformeert de basgitaar in een percussie instrument, een stijl die haar international allure gaf. Haar unieke talent als zangeres, bassiste én percussioniste bracht haar naar de legendarische band Zap Mama, en zo naar België. Voor haar nieuwste album ‘Afro Groove Queen’ werkte ze samen met onder andere Bootsy Collins, Manu Dibango en Chuck D.

FARIDA ZAOUAD (BE) mocht zich terecht tot winnaar van de Limburgse voorronde CBK Poetry Slam 2022 noemen. Bijgevolg mocht ze onze provincie verdedigen op CBK Poetry Slam 2022 in Brussel.

Abdelkarim el Baz

ABDELKARIM EL BAZ (NL) studeerde af van de Mimeopleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten in 2012 en van de Toneelacademie Maastricht in 2016. Hij speelde onder andere bij MAAS TD, het Amsterdams Andalusisch Orkest, de Toneelmakerij en toneelgroep Oostpool. Naast zijn werk op het podium speelde Abdelkarim in de film Afdwalen en was hij regelmatig op televisie te zien in Van hier tot Tokio voor de VPRO. In zijn eerste solovoorstelling, Al Maktoub (het lot) eert hij de liefde voor zijn moeder en bevecht hij de onomkeerbaarheid van het lot.

ROBERT WHITE (VK) is de enige homoseksuele, autistische, muzikale comedian in het Britse comedycircuit. Zijn onverwachte grappen, improvisatorische liedjes, nauwelijks geloofwaardige verhalen en interactieve muziek onderscheiden hem van andere comedians. Na het behalen van de tweede plaats in Britain's Got Talent in 2018 is hij een veelgevraagde artiest geworden die regelmatig optreedt, zowel nationaal als internationaal.

“Just one of the funniest performers I’ve ever seen, I’ve never laughed like that!” – David Walliams

Praktisch

Minimumleeftijd: 16 jaar


Volgende editie: za 01.04 2023

 

Plan je bezoek

Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Algemene voorwaarden ticketverkoop

Tarieven
Basisprijs
€12
- 26 jaar
€7
C-mine pas met unieke code
€9
OKO sectorpas
€9
Groepskorting (vanaf 10 personen)
€9
Medewerker
€0
Tickets