'Nuff Said

Nuff Said

'Nuff Said

Janneke De Bijl, Fredy Massamba, Lize Vandersanden, Amina Belôrf en Radu Isac

20:15
Kleine zaal
Basisprijs 
€12
Koop tickets

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 15 jaar naar podia in Brussel, Turnhout, Rotterdam en Amsterdam.

Vanaf september kan je terug elke maand op C-mine terecht voor een nieuwe show met verse namen. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word. Huisband Lucid Lucia Collective brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove. De immer positieve energie uitstralende Erhan Demirci is jullie host.
 

Aight! Who’s in!?

 

JANNEKE DE BIJL (NL) is comedian en schrijver. Ze tourt momenteel met haar derde cabaretprogramma. In de zomer van 2023 verschijnt haar debuutroman ‘Als, dan’ bij Nijgh & van Ditmar. Ze maakt zich regelmatig druk op Radio 1 en daarbuiten. Ze is lid van Comedytrain, won Cameretten en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot comedytalent van 2019. En o ja, ze is ook nog filosoof.

FREDY MASSAMBA (BE) is een van de grote namen in het genre van de afro-soul. Met zijn eerste soloalbum ‘Etnophony’ brak hij meteen door in de Europese muziekscene. De voormalige ster van Les Tambours de Brazza is schrijver, componist, zanger en choreograaf en is tegenwoordig thuis in de Brusselse muziekwereld. Hij werkte samen met onder anderen Zap Mama, Didier Awadi, Manou Gallo en Aka Moon.

Lize Vandersanden

LIZE VANDERSANDEN (BE) (19 jaar) heeft nog niet veel podiumervaring, maar ondanks dat wist ze een finale plek te bemachtigen bij de Limburgse voorronde CBK poetry slam. Ze zit vol inspiratie en laat geen kans liggen om haar woorden te delen met de wereld. Want naast poetry slams schrijft ze ook poëzie. Haar woorden zetten je op het puntje van je stoel met beeldspraak en hier en daar wat humor kaart zij graag taboes aan en brengt moeilijke onderwerpen aan het licht.

Amina Belorf

AMINA BELÔRF (BE) staat op de planken en schrijft poëzie en proza. Ze was columniste bij vrtnws, Knack en Mo magazine. Haar poëzie verscheen onder meer in de Poëziekrant, DW B magazine en Het Liegend Konijn. Ze debuteerde met de dichtbundel ‘Zonder het licht te breken’ (Epo, 2020) die ondertussen aan de achtste druk toe is. In tussentijd werkt Belôrf aan een nieuwe dichtbundel.

RADU ISAC (RO) is een jonge maar ervaren Roemeense comedian. Hij verhuisde in 2015 naar Londen en haalde in 2017 de finale van de Engelse Comedian of the Year competitie. Zijn stand-up was te zien op BBC en Comedy Central en hij opende voor grote namen zoals Louie CK en Jim Gaffigan.
"Intelligently subversive'' - The Scotsman 
"Simultaneously sweet and dark" – Chortle

PRAKTISCH

Minimumleeftijd: 16 jaar


VOLGENDE EDITIE

 

Plan je bezoek

Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Algemene voorwaarden ticketverkoop

Tarieven
Basisprijs
€12
- 26 jaar
€7
C-mine pas met unieke code
€9
OKO sectorpas
€9
Groepskorting (vanaf 10 personen)
€9
VT (Verhoogde tegemoetkoming)
€6
European Disability Card
€9
Begeleiderspas
€0
Medewerker
€0
Tickets