'Nuff Said

Nuff Said

'Nuff Said

Wim Helsen, Alex Agnew, Judith Okon, Massih Hutak en Kris Mantels

20:15
Kleine zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€12
Koop tickets

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 13 jaar naar podia in Genk, Brussel, Rotterdam en Amsterdam.

Vanaf oktober kan terug je elke maand op ‘Nuff Said in C-mine terecht voor een nieuwe show met verse namen. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word.

Huisband Lucid Lucia (voorheen BRZZVLL) brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove.

De immer positieve energie uitstralende Erhan Demirci is jullie host.

Aight! Who’s in!?

Eventbanner Nuff Said C-mine

-----

WIM HELSEN won met zijn eerste voorstelling ‘Heden Soup!’ meteen de prijs voor meest beloftevolle cabaretier. Met zijn volgende shows deed hij het nog beter en won hij tweemaal de Poelifinario: de hoogste eer binnen het Nederlandse en Vlaamse cabaret. Wim heeft een feilloze komische timing, maar de gevoelens en situaties die hij oproept zijn vaak ook pijnlijk en gênant.

JUDITH OKON zingt bij verschillende artiesten zoals Zap Mama, Selah Sue en Delvis. Ze studeerde jazz aan het Antwerpse Conservatorium en laat zich inspireren door de vrijheid en emoties die muziek kan teweegbrengen. Ze brengt met haar indrukwekkende stem een mix van van soul, jazz en hiphop. Dit najaar komt de eerste single uit van haar debuutplaat onder de naam OKON.

KRIS MANTELS zette eind 2015 zijn eerste stappen in de comedywereld. Hij deed mee aan Comedymania in Limburg en ging met de derde plaats en de publieksprijs naar huis. De Halenaar vindt het in zijn werk belangrijk om toegankelijke humor te brengen. “Ik wil bij mensen het ‘ah ja-gevoel’ brengen. Ze moeten zich herkennen in wat ik vertel.

MASSIH HUTAK is een Afghaans-Nederlandse rapper en schrijver. In 2016 gaf hij zijn baan als docent Nederlands en maatschappijleer op om zich volledig te richten op zijn grote liefde: muziek. Hij schrijft niet alleen liedjes, maar ook verhalen en columns, die worden en werden gepubliceerd in onder andere Het Parool, de Volkskrant en Das Magazin.

ALEX AGNEW werd bekend toen hij in 2003 als eerste Belg in de geschiedenis het Leids Cabaret Festival won. Volgens Alex moet comedy schuren en heilige huisjes omver trappen. Hij is een mindfucker. Als mensen denken ‘Ja, eindelijk zegt iemand het!’ haalt hij dat in de volgende zin onderuit. Hij zet zowel zichzelf als ons in ons blootje, Dolby Surround-gewijs: met heel veel lawaai.

+ DJ SET BY POLYTE

-----

Minimumleeftijd: 16 jaar
Volgende editie: zaterdag 6 nov 2021
www.nuffsaid.be

Tarieven
Basisprijs
€12
- 26 jaar
€7
C-mine pas met unieke code
€9
Groepskorting (vanaf 10 personen)
€9
Medewerker
€0
Tickets