'Nuff Said

'Nuff Said november

'Nuff Said

Samir Fighil, Kel Assouf, Grizmo, Samira Hoogvliets & Jeroen Leenders

20:15
Kleine zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€12
Koop tickets

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 13 jaar naar podia in Genk, Brussel, Rotterdam en Amsterdam.

Huisband Lucid Lucia (de nieuwe naam van BRZZVLL) brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove.

De immer positieve energie uitstralende Erhan Demirci is jullie host.

Aight! Who’s in!?

'Nuff Said 6 nov

 

Namen


SAMIR FIGHIL is een man van vele typetjes. En die typetjes gaan allen als een gek tekeer op jouw lachspieren, wees gerust. Maar ook als zichzelf is Samir de koning van de situatiehumor en de onverwachte frisse grap. Samir wordt alom geprezen en gezien als het aanstormende talent uit de Provincie Gelderland. Winnaar persoonlijkheidsprijs Cameretten 2019.

KEL ASSOUF is de beste desertbluesband die België rijk is. De roots van frontman Anana Harouna liggen bij de Touareg in Niger, waar hij op zijn zeventiende de wapens opnam om te vechten voor het voortbestaan van de nomadenvolkeren. Intussen is dat wapen neergelegd en de gitaar opgenomen, en revolteert Harouna vreedzaam vanuit onze hoofdstad. Vergelijkingen met Tinariwen of Bombino liggen voor de hand, maar Kel Assouf is ingetogener en warmer.

GRIZMO uit Zwartberg staat op het punt om ons land te veroveren met een sterk staaltje rauwe Britse rap, ook wel grime genoemd. De 20- jarige Genkenaar, die furore heeft gemaakt als finalist van de wedstrijd "Nieuwe Lichting" op Studio Brussel, rapt over pijnlijke jeugdherinneringen. “Vroeger werd ik gepest door mijn verlamde linkerarm. Nu overtroef ik al die pestkoppen en sta ik op tegen dingen die fout zijn. Call me an activist.”

SAMIRA HOOGVLIETS is een MC, schrijfster, storyteller, podcast maker, zangeres en beginnend stand-up comedy artieste uit Amsterdam-Noord. Haar roots liggen in Marokko en Suriname. Zij probeert naast haar carrière als maker, ook te onderzoeken wat er in de samenleving speelt. Dit doet zij door de kennis uit haar studie agogiek te combineren met kunstvormen om zo sociale impact en verbinding te creëren.

JEROEN LEENDERS ruilde in 2007 zijn taxi voor het podium en keek sindsdien nog niet terug. Jeroen is een van de weinige comedians in Vlaanderen die pure stand-up comedy brengt. De moppen, oneliners en pointes vliegen je daarbij om de oren. Een brave rode draad die de voorstelling inleidt en afsluit moet je niet verwachten. Hetzelfde geldt voor excuses.

Info


Minimumleeftijd: 16 jaar
Volgende editie: zaterdag 4 dec  2021
www.nuffsaid.be

Tarieven
Basisprijs
€12
- 26 jaar
€7
C-mine pas met unieke code
€9
Groepskorting (vanaf 10 personen)
€9
Medewerker
€0
Tickets