'Nuff Said

Nuff Said © Boumediene Belbachir Nuff Said © Boumediene Belbachir

'Nuff Said

Fuad Hassen, Marie Daulne (a.k.a. Zap Mama), Emma Lesuis & Nigel Williams

20:15
Kleine zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€12

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 14 jaar naar podia in Genk, Brussel, Rotterdam en Amsterdam. Vanaf oktober kan terug je elke maand op ‘Nuff Said op C-mine terecht voor een nieuwe show met verse namen. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word.

Huisband Lucid Lucia (de nieuwe naam van BRZZVLL) brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove. De immer positieve energie uitstralende Erhan Demirci is jullie host.

Aight! Who’s in!?

 

FUAD HASSEN (NL) werd geboren in Eritrea en vertrok op 5-jarige leeftijd naar Nederland om tijdens carnaval aan te komen in Den Bosch. Fuad is een man van kleine zaken, die hij vervolgens op onnavolgbare wijze opblaast en uitspeelt. Futiliteiten zijn aan Fuad welbesteed. Met een kinderlijke verwondering kan Fuad zijn gedachten daar uren op loslaten. Typische Fuad-hersenspinsels!

MARIE DAULNE (BE) is de half-Belgische, half-Zaïrese, flamboyante frontvrouw van Zap Mama. De optredens van de band vallen in de smaak door de combinatie van vocale hoogstandjes, dans en humor. Zap Mama stond op de meest iconische podia ter wereld: van New York's Central Park via de Parijse Olympia tot op het Jazz-festival van Montreux.

EMMA LESUIS (NL) ontwikkelde haar pen tijdens de studie Woordkunst in Antwerpen, na haar afstuderen kwamen de woorden meer tot leven. Ze maakt van de waarachtige werkelijkheid een verhaal. Via tekst, beeld of een podium vertelt ze de verhalen door. Haar werk was onder andere te zien op Canvas, NPO, Oerol, Brainwash en verscheidene festivals.

NIGEL WILLIAMS (BE) wordt beschouwd als één van de grondleggers van de nieuwe golf van Belgische stand up comedy van eind jaren negentig. In 2000 won hij Humo’s Comedy Cup en sindsdien bestookt hij vanaf podia in binnen- en buitenland het publiek met zijn up tempo stand up comedy. Hij brengt maatschappelijk relevante stand up in de zuiverste Angelsaksische traditie. Actueel, messcherp en vooral hilarisch!
 

Bekijk hier de aftermovie van de 100ste editie van 'Nuff Said:

Én check het interview waarin Adèle Zap Mama vol enthousiasme aanprijst.

Plan je bezoek

C-mine organiseert alle activiteiten conform aan de voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus. Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Minimumleeftijd: 16 jaar

Meer info coronamaatregelen

Algemene voorwaarden ticketverkoop

Tarieven
Basisprijs
€12
- 26 jaar
€7
C-mine pas met unieke code
€9
Groepskorting (vanaf 10 personen)
€9
Medewerker
€0